Idag tänker jag berätta om min drömmar. Mina drömmar är ganska stora och det är en väldigt liten chans att de faktiskt slår in. Jag har ganska många drömmar och de två största är att bli ett innebandyproffs och att bli rik.

Just att bli innebandyproffs har varit en dröm väldigt länge för jag har spelat innebandy länge och är intresserad av sporten och jag vill verkligen lyckas. För att lyckas tränar jag hårt varje dag för att en dag ska min signatur bli en autograf.

En annan dröm är att bli rik och leva livet på bästa sätt utan att jobba och bara ha det bra med vänner och resa runt hela världen. Hur jag ska bli rik vet jag inte riktigt och det kanske inte spelar någon roll för jag vill bli så rik så att jag inte behöver jobba något mer efter att jag blivit rik. Jag kan dock jobba så mycket att jag blir ekonomiskt oberoende och då sluta jobba. Det kommer dock efter att bli innebandyproffs för den drömmen är liksom lite viktigare för mig.

Jag tror att det är bra att man har drömmar när man är ung men man ska också ha drömmar när man är vuxen. Att drömma som vuxen är viktigt för annars blir man nog som vuxen ganska lätt deprimerad. Man kanske inte har sådana drömmar som barn har men vuxna kanske drömmer om andra saker istället t.ex tills man har råd för en utlandsresa. Jag tror dock att det är viktigt att drömma när man är liten för annars skulle livet bli ganska tråkigt och om man inte drömmer så skulle man nog ganska lätt få ångest för framtiden eftersom man antagligen skulle se sig själv sitta på ett kontor och göra något tråkigt. Inte för att ett kontorsjobb måste vara tråkigt men som barn är nog inte ens dröm att sitta på kontor det är snarare en mardröm.

Mina drömmar kommer nog inte komma som ett brev på posten utan jag tror att man måste kämpa för att nå sina drömmar. Man måste träna hårt och jobba sig uppåt och en dag kanske man är där man vill vara och det är då man har lyckats. Jag tror dock att man inte ska lägga all sin energi på en dröm man har för vad som helst kan hända och om man säger t.ex. att man hoppar av skolan för att satsa på en dröm man har och då kanske man är med om en bilolycka och skadar sig för livet. Då kan man kanske inte kan spela sporten som är ens dröm man håller på med och då står man ju där utan några betyg och ingen dröm.

Jag tänker alltså inte satsa fullt ut på min dröm utan jag vill ha en utbildning ifall att drömmarna inte slår in. Man kan kalla det för en backup plan för då står jag iallafall där med en utbildning fast ingen dröm.

Det som är så bra med drömmar är att ingen kan säga att det är fel med den drömmen man har för det är en själv som bestämmer om vad man drömmer om och vad man gör för att uppnå sin dröm.

Avslutningsvis säger jag som tidigare i detta inlägg; jag vill träna så hårt och bli så bra så att min signatur en dag blir en autograf.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments