Min dröm är inte som alla andras. Jag vill inte leva ett liv som alla andra tycker att ett liv ska vara. Utan jag vill leva utifrån min egen vilja. Jag vill också såklart ha en, man, bil, barn, osv. Men just nu är mitt liv inte så perfekt som kanske folk tror. Min mamma har cancer. Så min dröm just nu är att min mamma blir frisk!

Sen är det, det här med kompisarna, det är inte att de inte är snäll eller så. Det känns bara som att ingen förstår hur jag känner och hur dåligt jag mår. Men jag försöker att inte vara för ledsen hela tiden för då kanske kompisarna tröttnar. Det är jag ganska rädd för. Jag tänkte t.ex. att jag inte skulle skriva det här för det kanske blir trött att höra på när jag typ bara pratar om det. Det största problemet med det här är att jag känner mig så ensam men det som är bra för mig är att jag spelar sporter för då tänker jag inte så mycket på allt runt omkring mig. Därför är det en till av mina drömmar är att leva på innebandy eller fotboll. Allt med lagsport är så underbart. Man är aldrig själv, träningarna är kul, att sova på cuper med laget att kämpa för att gå vidare, eller att gör något bra för laget, så de blir glada.

Att komma in i innebandyhallen och bara känna doften av svett gör mig peppad och är bland det bästa jag vet. Att höra spelarna på planen, tränarna skrika och peppa på sidan får mig att tänka på innebandyn och att spela innebandyn gör så att jag glömmer det svåra och bara fokuserar på det jag vill med just den matchen. Sedan är publiken är väldigt viktigt för att få den känslan. Det är nästan så att man hör deras stöd och glädje ända från andra sidan. Eller att komma på samlingar till en fotbollsmatch och se den nyklippta fotbollsplanen och känna lukten av gammalt svett och blött gräs. Och spela matchen och få bollen på kanten och spela upp bollen till någon annan som gör mål. Det är kul! Så himla kul! Men man får ändå det där lyckoruset och det är också en av det bästa sakerna med att utöva sporter. Men även att man kommer de andra i laget så nära är också fantastiskt.

Hade jag kunnat leva på någon av de sporterna hade jag tyckt att det var jättekul, men speciellt på innebandyn för det är ingen i Sverige som kan leva på det, så det hade även varit coolt, att få vara den första som faktiskt kan leva på det!

Fatta att slippa jobba eller plugga och bara göra det man tycker är kul och vara med sin familj, till och med att de kan följer med på de flesta matcherna - det är verkligen min dröm!

Jag försöker alltid att tänka att inget är omöjligt och speciellt inte i drömmar. Det hade varit ett minne för livet att få uppfylla mina drömmar.

Men jag kommer ju att stöta på motgångar, det gör man ju alltid!

Här slutar nog min story eller vad man ska säga. Jag ska försöka vara mig själv och kämpa för mina drömmar. Och kom ihåg att alla drömmar är tillåtna, så kom ihåg att kämpa för DINA drömmar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments