Hei! I skrivende stund sitter jeg nå på et hotellrom i Thailand. Været er litt så som så med tanke på at det er regntid her, men ellers er det fint.

Jeg satt på en kafe rett ved siden av hotellet da jeg fikk tanken om å opprette en blogg. Så her har vi tanken min. Jeg vet ikke om dette var så lurt, men det vil tiden vise. Så jeg opprettet en blogg. Denne bloggen skal egentlig være en slags "dagbok" over livet mitt. Om du vil følge med videre er det egentlig bare å gjøre det og jeg håper du vil følge meg videre.

Jeg ville opprette en blogg fordi jeg brenner for å skrive (ikke egnetlig, men vi later som), og jeg titter stadig innom @eplekakefrida, @aashildringhus og @ERINBAKKE, men noen flere enn det er det ikke. Jeg finner for eksempel ikke disse paradise hotel bloggerene så spennende at jeg velger å lese de. Smak og behag eller?

Jeg er ei jente på 14 år, ved navn Susanne. Som sagt brenner jeg for å skrive og dette er vel en perfekt mulighet for å skrive og kanskje en dag få muligheten til å gjøre noe stort? Jeg har alltid hatt lyst til å hatt en egen hjemmeside eller en blogg jeg kunne oppdatere hver dag, pynte litt på, endre et design og hvem vet om jeg en dag blir kjent? Uansett om jeg blir kjent eller ikke så er dette noe jeg virkelig vil! Jeg hater å begynne på en hobby for så å legge den på "hylla" etter et par uker/måneder. Jeg vet at rettskrivingen min ikke er det beste vi har på bloggmarkedet, men det får du egentlig bare leve med.

Jeg oppretter en blogg fordi dette er noe jeg vil fullføre fra start til slutt. Akkurat nå driter jeg egentlig i om folk skal slenge drittkommentarer til meg. For vet du hva? Dette er noe JEG liker, om du ikke liker dette er det helt fint for meg. Jeg gidder ikke å ha drittkommentarer slengt i trynet bare fordi du ikke liker blogging.

- Susanne.

Likes

Comments