Hvad koster verdens dyreste cognac?

Hvis du skal have verdens dyreste cognac, skal du have guldkortet frem. Denne koster nemlig kassen! I denne artikel afslører vi prisen og forklarer nærmere om, hvad der kendetegner denne cognac.

Verdens dyreste cognac er Henri IV Dudognon Heritage. Prisen på en sådan flaske er en million pund. Hvis du spørger efter en sådan flaske på det lokale Crazy Daisy, vil de kigge undrende på dig. Det er nemlig ganske få steder i verdenen, hvor flasken kan købes. Nogle af de få steder, som sælger flasken, er de dyreste hoteller i Las Vegas.

Cognac’en er opkaldt efter den franske konge Henri IV Dudognon, som regerede i perioden 1553-1610. Henri IV Dudognons familie har siden 1776 produceret cognac’en og lagret den i 100 år på tønder, som blev lufttørret fem år, før de gyldne dråber flyttede ind.

Flasken er afgørende for prisen

Ovenstående proces har ført til en super god cognac på 41 %. Det vil dog være forkert at sige, at smagen alene retfærdiggør titlen som verdens dyreste. Det mener vi i hvert fald ikke; der er findes et utal cognac’er, som er bedre end denne.

Når det kommer til indpakning, er der dog ingen andre cognac’er, som når denne til sokkeholderne. Flasken er først blevet dyppet i 24 karat guld og sterling platin, hvorefter juveleren Jose Davalos har pyntet denne yderligere med 6500 små diamanter.

Ydermere er der hængt et prisskilt på 1 million pund om halsen på flasken, som alt i alt vejer 8 kilo. Dette til trods for at den kun indeholder 100 milliliter cognac.

Produceres i Frankrig

Ugni Blanc-druerne er grundlaget for cognac’en. Disse dyrkes på Maison Dudogon, som ligger i midten af det mindste område i Frankrigs Cognac Grande Champagne region.

Det bliver i alt til 200 tønder hvert eneste år, og udover at de dyre dråber bliver til Henri IV Dudognon-cognac’en, så bliver de også til cognac-mærker som Remy Martin, Delamain og Hine.

Tjen kassen på at finde en køber

Hvis man er affiliate-marketer, burde man arbejde med denne Henri IV Dudognon. Her kan nemlig være rigtig meget at hente. Der udloves 100.000 pund til dig, hvis du formidler kontakten mellem producenten og en køber af cognac’en.


Synes godt om

Kommentarer