Konvent

Så, här sitter jag. I en soffa när konventet är slut för länge sedan. Killen jobbar som "panda" vilket betyder i princip att han jobbar som funktionär eller vad det kallas. Vilket också betyder att han behöver hjälpa till att ta ner hela konventet efter det är slut.
Eftersom han är min skjuts (har själv inte körkort än för jag hatar att köra bil) så betyder det att jag stannar där han stannar. Nej jag tänker inte ta tåg/buss hem med all min packning, det blir så mycket att bära på då jag jämnt har mycket kläder med mig till konvent. Dessutom gillar jag att cosplaya eller bara klä ut mig till mina eller populära karaktärer, så brukar bli lite mycket saker att få med sig.

Troligen kommer vi inte iväg idag heller då de inte är helt klara med att plocka ihop allt så blir att sova på en liten luftmadrass för min del å typ vilja dö för att så fort man snurrar på sig så gnisslar den. Försökte söka online om man kunde köpa en sån stor madrass som jag och killen kunde sovit på, plus med elpump och lite tjockare men då visade det sig att alla butiker var stängda sen 1-2h tillbaka..

Usch, vill typ spy för jag mår dåligt men vill inte skapa trubbel för killen eller få honom stressad så sitter bara ur vägen för honom så han kan jobba. Även säger jag att det är bra fast än det inte är det, menmen. Känns som om jag är på väg att bli sjuk då jag kan känna det i halsen, eller ändå inte riktigt i halsen utan mer typ utanpå. Svullen och det gör ont. Vet även att min kropp inte mår helt bra då jag har börjat få blåsor i munnen vilket jag får när min kropp säger: STOP! SLUTA! CHILLA Å TA DET LUGNT! Men kan inte göra så mycket åt det nu. Vill inte tvinga killen att köra mitt i natten för att jag vill sova hemma liksom..

At least I had fun the few hours I was at the convention.

Alla dagar jag varit här nu har jag nog mest spenderat tid på hotellet sovandes än på konventområdet. På morgonen åkte killen in tidigt medan jag fick stanna kvar och sova ut. Sen brukar jag vilja åka tillbaka till hotellet i hyfsat tid då min energi inte håller länge eller särskilt mycket.
+ Jag mår dåligt fysiskt bara för att jag inte fått min medicin som jag förr tog en gång i månaden. Doktorn och jag har dock bestämt att ta en paus/sluta ta den då det:
1. Kostar as mycket pengar för kommunen.
2. Det kan vara en del av anledningen varför jag mår dåligt.
3. Tar tid som attans och sjukt jobbigt då man får det genom dropp på sjukhus.
4. Min smärta i leder osv beror mer på fibromyalgi. Det betyder i princip att smärtnivåerna är mycket mindre toleranta och saker som inte skulle upplevts som smärta då, skickar nerverna en smärtsignal till hjärnan istället.

Så nu kan ni väl få lite bilder från helgen, även om de inte är många.

Likes

Comments