Tillbaka i sadeln !

I måndags så hade Susanna Mentos och red sin träning för Ann Mentos hade förresten sköt sig bra, hade dock varit lite halv seg vilket inte är vanligt 😅. Lite roligt är oxå att han var så fin i högervarvet som har varit det svåra varvet men är nu det lättare varvet.

I tisdags hade Mentos sin vilodag, sen på onsdagen hade jag lite samma dilemma dom Evelina livet kom lite emellan och jag hade ingen barnvakt då snöstormen ställde till det och ingen ville direkt sätta sig i bilen och åka ut till ”landet”.
Så jag och Alwin fick åka ut till stallet och bara mocka å fixa lite mat som tur var hade det värsta av ovädret blåst över då.

Så idag fick jag äntligen hoppa upp i sadeln igen, lite lustigt att man har längtat trots att det bara har gått tre dagar 😂😂.
Dessvärre hade Mentos lyckats fått ett bitsår väldigt nära där nosgrimman går, trots att han går ensam i hagen så lyckas han väl stöka lite med sin haggranne 😅

Han kändes iallafall fin ändå och verkade inte alls störd av det lilla såret, riktigt lydig var han oxå!
Dock så var det lite väl kallt i ridhuset idag, kände hur låren nästan dånade bort 😬. Men man får försöka vänja sig för på lördag när jag ska träna då ska det oxå bli riktigt kallt.

Imorgon är det fredag och Mentos ska få lite massage igen 😃.

Ha det gott Anna-Karin

Gillar