Those summernights & bortsudd av dressyrtant dag 2

I lördagskväll så bjöd vi in oss själva på en drink till F&R som bor en cykelpromenad bort vid vattnet eftersom det var en sån underbar kväll. Vi var iallafall kloka nog att ta med oss drinken själva och då kan man sällan tacka nej ;)
Vi hade fantastiskt härligt i solnedgången medan barnen badade och rodde runt i deras lilla eka. Det är liksom såna där kvällar man minns sen när regnet o rusket kommer såsmåningom.
Inte allt för sent cyklade familjen hem, men det var ändå så man kände sig lite torr i halsen när klockan ringde 07:00.

Sen var det ju dax för hoppning dag 2. I bestämde ju att starta kl 9 istället för 11 för att kanske undvika den värsta värmen. Men det var ändå ca 25 grader vid den tiden, så på mitt gråa linne lyste svettfläckarna klart o tydligt...

Vi fortsatte lite på samma tema som igår med travbommar och lydiga för innerskänkeln, för att sen jobba med galoppcavaletti på serpentinbågar o sen la vi till lite hinder. Första hoppet så svajade DiC som en fjäril, men han är ändå relativt lätt att övertyga på låga hinder. Sen blev han mer o mer varm i kläderna och i slutet så hade han verkligen blodad tand och jag fick bromsa i serierna för att inte komma får brått inpå hinderna.
Jag tycker ju själv att det är så himla kul när det är så här lätt, så jag hamnar direkt i mitt "ponny-mode" och blir helt vild i mitt överliv och triggar verkligen min häst istället för att ha is i magen och bara ligga kvar. Hehe...

Det är faktiskt så skoj, så jag allvarligt funderar om jag inte ska göra det här lite oftare!

Det är nästan svårt att sen komma hem i solstolen o ladda om och träna MSV C2 som jag inte ridit förrut. Pust, jag fattar inte hur jag ska greja rida två olika program nästa helg och hålla både nerver, program och all planering i huvudet. Det blir min största utmaning!
Som amatör och alltid bara haft en häst, så har man ju alltid varit på en nivå i taget och då kan man liksom bara fokusera på där man är då.
Så koppla bort vilda överliv och tjofaderittan-ritter och istället jobba på att strama till en för att gå till att bli dressyrtant denna vecka. Vem är jag idag? 😉

kramis Eve

Gillar