Nerver av knäckebröd!

Så var denna helg över, tillskillnad mot min bloggkollega så har jag varit fett osocial 😅 har haft massor med saker som jag behövde fixa bla ett Ikea besök.. där jag tänkte att det finns väl ingen som är så dum att de åker till Ikea i 30 graders värme (förutom jag då😂) men vad fel jag hade.. det var hur mycket folk som helst.. fick gjort det jag skulle ändå men de flesta verkade ha glömt Corona för en stund.
Mentos fick ett pass i ridhuset i lördags där vi fick chansen att träna på LA:3 det gick i stora drag riktigt bra, har lite svårt med skänkelvikning undan höger.. den kommer ju typ direkt efter hörnpasseringen och mentos ställer sig gärna åt vänster lite, lite för mycket om jag inte är med å passar honom ordentligt det gör att jag har svårt att hinna få över honom till höger när skänkelvikning börjar så de första stegen in är han vänsterställd istället för höger.. måste ha honom rakare i hörnan.. men annars flöt det på bra tycker jag.

Igår hade jag planer på att rida på stubbåkrarna men efter jag kikat på dem så tyckte jag att det var lite för stumma så jag tänkte om och tog ett varv till ”mördar”klätterbacken istället och Mentos var på sitt värsta spökhumör så jädrans jobbig ! Studsade hit och dit hela tiden, kastade och vevade med huvudet och var rädd för precis ALLT!! Man får ju whiplashskada av alla 180 grader vändningar, så jag bestämde mig för att stanna till på grannens utebanan och bara försöka rasta honom då klättervägen bara är skritt. Tog ett tag innan jag ens kom in på ridbanan då dressyrhästen var livrädd för ett plankhinder som stod i anslutning till öppningen .. kan säga att det inte var våran livs mest avspända ritt men förhoppningsvis fick han lite utlopp för sin energi 😅.

Ikväll blir det träning och genrep inför onsdagens programridning 😃 jag har även anmält oss till tävling 30/8 tjoohoo.

Kram A

Gillar