Mellandagsträning

Idag var det träning för Pelle på schemat som sagt. Med tanke på att han vilat o tagit det lugnt i 7-10 dgr, så hade jag rätt låga förväntningar. Men han kändes positiv igår så det var ju en bra grund att stå på.
Men faktiskt så var det en träning som låg på samma höga nivå som sist!! Vad roligt det är att rida när man känner att det är sådär lekande lätt! Jag har ju tidigare ridit livet ur mig och kämpat, gnott och nästa burit omkring min 600kg klump. Nu är han inte allt speciellt framtung även fast man får påminna honom ibland i vilken form man vill ha honom eftersom det är 110% befäst o helt naturligt för en höst som är lite lågställd.

Idag så fick vi tom visa att vi börjat byta. Vi har ju bara lekt lite med dom hittills. Men han bevisat att det egentligen inte är svårt för honom så även fast han inte direkt gör det precis på kommandot så gör han det ändå rent. Ibland så blir det både rätt o rent! Ibland gör han ett byte utan kommando, så lite träning på det här så blir det bra!
Roligt att höra när tränaren skämtsamt säger att vi kan ju gå på MSV B på en gång nu. Haha, inte riktigt än kanske!
Det är jag är mest glad över är kvaliteten på traven och nu börjar t.o.m den ökade traven bli en ökad trav med ökad steglängd o inte bara snabbare...
Nu ska man bara min egen sits finslipas och ska sätta en tving på mina axlar o skuldror plus tejpa huvudet bak i nacken, så kanske det blir ordning på torpet! 😜

Så nu är han dyr igen! ❤ Back o track täcket, lite Dr Schaette kylspray på och två mandariner i Capris mage o en massa pussar blev avslutet på dagen.
Imorgon blir det lugnt med lite skogstur och halka runt på isen och sen är det medis-Maddes tur att träna på fredag. Hoppas det går lika bra för henne då!

Lite suddiga bilder bjussar jag på ;)

Inser att en kamera vore på sin plats. Dock är det svårt att hitta en kamera som kan ta bra kort i ridhusmiljö -Har ni nåt tips?
Jag vill inte ha en stor systemkamera, utan helst en nättare variant som inte kostar en förmögenhet.
Finns dom verkligen?

Nu blir det fläskfilépasta med champinjoner och ska för sjutton unna mig ett glas rött för att jag varit duktig :)
Kram Eve

Gillar