Lördag!

Ännu en riktigt het dag har passerat, det är lite svårt med motivationen i denna extrema hetta. Man orkar liksom inte direkt göra något avancerat alls.
Då tycker jag att tömkörning är det perfekta vapnet, man behöver inte jobba helt ihjäl sig själv men ändå så får hästen ett riktigt bra pass, känns som det ger mer än att typ ta en skrittur.
Mentos är hör och häpna faktiskt lite tagen av denna värme och är nästan lite ”slö” idag fick jag till och med smacka på honom när han skulle galoppera, det har typ aldrig hänt 😂.
Skönt att även han kan kännas lite loj, han brydde sig inte ett dugg när jag höll på att trassla hej vilt med tömmarna utan stod bara lugnt och väntade.

Nästa vecka blir det nog lite varannan dags jobb, det ska ju bli runt 30+ hela nästa vecka 😎.
Och inte ett regnmoln så långt ögat kan nå, hörde några stall som hade köpt hö från både Polen och Holland det är nämligen billigare än att köpa svenskt hö, såg en blocket annons där priset var 18kr kilot 😖. Nä vi håller tummarna att det kommer lite regn nu.
Hundvakt har vi oxå varit åt Tjorven i två dagar , Alwin gillar henne skarpt, Wilmer tycker sådär 😅men det bra att låna lite för att sedan lämna tillbaka 😂, sedan fick jag äntligen tummen ur och åkte och köpte små ”side table” till solstolarna så man slipper böja sig ner efter drickat 😂👍🏻.Kramar / Anna-Karin

Gillar