Livskvalitutta

En vecka av semestern har gått o jag ångrar redan att jag inte tog längre semester än vad jag gjorde. Men jag kanske ledsnar på att leva la dolce vita? Eller kanske inte.
Jag säger ju alltid att det är inte svårt att få dagar att gå när man har häst. När kidsen blivit större o nu när Lovisa är med känner jag ju inte samma stress att behöva åka hem så nu kan man snicksnacka med folk i stallet igen utan att blint behöva stirra på klockan.
Livskvalitet kallar jag det.

Idag tog vi en liten lunchutflykt till Konditoriet Lyran i Mälarhöjden utanför Stockholm. Ett härligt gammalt hus med gott att äta och gott om plats att sitta i trädgården så att Walle också fick vara med. Vi intog en god räkmacka, lite fika och efter det behövde man verkligen röra på sig o spatsera bland de fina villorna i Mälarhöjden.

Morran är på igångsättning så DiC får en lufsvecka som jag nämnt. Men imorse red jag själv o tog en lite skogsrunda o avslutade med 10 min-ish på banan. Kändes återigen som ett ånglok att manövrera runt 🙄 Det gick liksom inte att få ihop honom och det blev inte bättre att jag valt det raka bettet. Dumt av mig. Men det blev bättre men jag är lite ledsen över att han är så framtung o att jag sällan hittar ett bra läge. Hoppas att kunna plocka upp Fagerbettet jag köpt vilken dag som helst o se om det boostar oss.
Min självkänsla dyker i botten när jag får såna här pass där jag bara blir sur o tvär, får ingen bra känsla utan vill bara lägga stövlarna på hyllan. Men tur att det svänger i hockey som vi brukar säga så blåser det väl nya vindar nån dag.

Nu ska jag hem till min kära AK för Chicken dinner. Det tillhör om man råkar bli en vinnare 😜🏆🌟
Ha det gött!

/E

Gillar