Inte alltid på topp

Igår var en sån där dag man bara väl gömma undan och glömma. Det värsta är att jag är relativt bra på att göra det, men när det gäller saker som jag själva verkligen påverkat så kan jag älta det tills det pyr ur hjärnan på mig.
Dvs när det något jag gjort eller presterat som jag inte kan vara stolt över. Typ en tävling där jag helt tappat greppet o slutat rida eller arbetsrelaterat att jag hållt i en presentation eller likanande och det bara blivit pannkaka av det hela. Jag kan nog uppfattas som rätt självsäker, men inom mig bor en osäker liten flicka som alltid vill prestera och göra rätt. När den får en liten törn, så kan inte huvud sluta snurra och humöret sänks i botten. 😳
Ja, man kan inte alltid vara på topp. Det gäller att försöka förtränga det dåliga och bara dra lärdom av det och gå vidare. Om det inte är bättre imorgon så kommer det väl en annan dag.
Bara att försöka intala sig det och inte "overthink" !!

Imorse var det träning för Pelle och bytet från stora till lilla ridhuset var ju bra ur ett miljöträningssynpunkt, men han spände till därinne. Idag var han en liten surkorv när jag bad honom att ge lite lite till. Jag fick många katapultsprång där han sköt rygg o protesterade. Jag flög en dm upp ur sadeln o tappade stigbyglarna men inte värre än så.
Efter protesten så gör han ju oftast det man begär.
I samlingen och i piruettgaloppen så övergör han det och stampar nästan jämnfota trots att jag inte begär han samla sig SÅ mycket och när jag säger "fram" så fastnar han liksom och det blir ännu jobbigare.
Sen efter det så är han som en överenergisk gummiboll och bara står & piafferar. Vad ska man säga?
Emellan allt det här så gick han ändå okej trots att han inte var på sitt bästa humör den lilla tramsnissen. 😊

Gillar