Hur mycket kan det regna...?

Herregud vad det regnade igår! Jag hann hämta in Mentos innan det värsta började och det är så skönt att slippa leriga hagar så det gör inget att det regnar samt att han rullar sig. Samt att alla gångvägar är prepade med grus.
Mentos fick gå in i boxen och äta några tuggor insläppsmat innan ridpasset.

Jag kläde på Mentos alla saker sakta i väntan på att regnet skulle ge sig men nä det verkade bara öka i mängd, jag ska ju inte så långt bara till ridhuset men i detta regn blir det långt ändå. Så vi gick halv snabbt till ridhuset och blev ändå rejält blötta, det blev lite miljöträningen för Mentos att vara i ridhuset när det regnar småspik på taket klapprade på rätt bra men Mentos klarade det bra.
Det som är min "huvudvärk" är bara vad jag ska göra av hans energi ... det är jättehärligt att han har go men ibland är det svårt att komma till rätta med den. Jag försöker flytta honom undan skänkeln så fort han blev för het efter ett tag lugnar han ner sig något. Den där hettan ställer även till det i den förvända galoppen 😂😂han blir så exalterad över nyare saker man verkligen märker hur han taggar till både i den förvända galoppen och dom enkla byterna.. knasboll det gäller att jag kan bibehålla lugnet. Får kolla på Torsdag om Pelle har några knep jag kan använda när det bär iväg.
Här 👇🏻 står vi å väntar på att regnet ska ge sig.. som det aldrig gjorde bara ut i regnet 🙈.

Gillar