Häståret 2016 del 2!

Det är ju faktiskt lite roligt när man bläddrar tillbaka i bildbibliotek i telefonen som att man får uppleva det igen fast i en " light version". Jag märker oxå att jag är lite halv dålig på att dokumentera saker bildmässigt men det är inte lätt att leverera nya fräscha ridbilder var och varannan dag. Men lite bilder har det blivit iallafall och dem kommer här :

Mera träningsbilder, det var lyxen när i somras när Eve & Dic var hos oss på "sommarkollo" då kunde vi hjälpas åt med att fota varandra det var tider det.
Sedan är det bilder när vi uppdaterade lite nya bilder till bloggen. En galet varm sommardag då fotograf Linda Myrberg kom ut och fotade oss, galet roligt att få två människor och två hästar att stå stilla samtidigt samt att Dic behövde vi få att "spänna till" med hjälp av spö med plastpåse på och då höll Mentos på att hoppa upp i trädtopparna haha.

Härliga semester bilder från Kreta, känns ju inte helt fel att titta tillbaka på.
Stubbåkern gick inte alltid så bra för Mentos och mig, då slutade både broms och styrfunktionen att funka haha.

Premiär för Emma träning, så roligt och ytterligare ett nytt ställe för Mentos att lägga till på cv:et.

Ja det känns som att det var allt, Mentos första möte med klippmaskinen finns med som gick helt smärtfritt. Våran Ullareds resa och ganska nyligen SIHS på Friends arena dyr men väldigt rolig vecka!
Nu blickar vi framåt 2017 och hoppas mest att vi får vara skadefria och fortsätta framåt i utveckligen. En tävlingsstart hoppas jag oxå att vi får till nu på vårterminen, men det återstår att se.

Tack för att ni vill följa med på våran resa!

// Anna-Karin

Gillar