Gott & blandat!

Avmaska mentos är inte det lättaste här i världen.. tror att han hade mera maskmedel i pälsen än i magen 😝nästa gång tänker jag be om ett pulver recept istället..morr.
Men nu är det hyfsat gjort och han har fått gått ut i våra fina sommarhagar, vi hade en arbetsdag i stallet i torsdags då vi gick igenom alla hagar och fixade det som var trasigt, vi hade även tur med vädret vilket underlättar arbetet rejält. Efteråt avslutade vi med en härlig lunch hos stallchefen.

Dock hade inte jag och mentos ett superpass.. vi var mest oense om vilket tempo vi skulle ha, han var så stark i handen och la in en extra växel så fort det blev lite jobbigt, inte ens mitt favorit ”vapen” serpentinbågarna funkade särskilt bra, han är så vass i sin energi nu och har varit det i 2-3 veckor nu. Gick och kliade mig i huvudet under avskrittningen vad jag har ändrat på och kom då på att jag fick skarv köpa en säck müsli från granngården i väntan på min Saracen leverans och till min ”fasa” såg jag när jag tittade att det är havre i den 🤣🤣 så nu förstår jag varifrån denna energi kommer är som att tanka med raketbränsle .. jaja får skylla mig själv.

På kvällen kom Evelina med familj och åt hamburgare 🍔 så mysigt och kvällen gick super fort, kändes som vi hade mycket att babbla igenom då jag var alldeles hes dagen efter 😂. Jodå hon fick lite rosé att dricka innan maten 😜så det blev inte bara öl att dricka.

Igår hade vi iallafall en lugn och trevlig tur ut i skogen tyckte att det passade bra eftersom det var dagen efter avmaskningen dock fick jag någon knäpp och tänkte att jag inte behövde byta om till stövlar utan jag körde bara skor.. tänk att man aldrig lär sig.. går ju inte att rida utan stöd! Försökte trava en bit men var helt omöjligt att inte flaxa med benen, ju mer jag flaxade ju fortare sprang Mentos så jag gav upp och gick in i skogen och klättrade istället 😅.

Idag ska vi försöka få till ett bättre pass i ridhuset, han kanske har lite matkoma om jag har tur 😂.

Ha det bäst //A

Gillar

Kommentarer

Hannagrav
Hannagrav,
Vad vacker han är 😍
nouw.com/hannagrav
dressyrmorsorna
dressyrmorsorna,
Tack snälla 😍
nouw.com/dressyrmorsorna