Genrep!

Jag lyckades ha 10kr för lite på mitt konto i TDB så inte sjutton fick jag va med i startlistan på söndag, dock har jag satt in det nu och går man ”back Office” i TDB så är jag med men inte på Equipe 🤔men jag har skickat frågan vart jag tog vägen 😅.
Men strunt i det nu har jag äntligen tränat för Pelle och det var såå roligt! Mentos kändes redan från start riktigt fin i formen dock har vi fortfarande problem med att hålla ordning på alla kroppsdelar det är ett bakben inför här och där och sedan kommer en bog farande 😅. När alla bitar är på plats är han magisk att rida 😍.

Vi tränade på bitar ur LA:3 och det gjorde vi rätt bra tycker jag, dock gäller det ju att kunna leverera även på bortaplan. Jag byte även varv på inridningen iallafall till LA då det är inridning i galopp, har inte ens provat i vänstervarv förens idag och det var nog snudd på bättre. Han drar lite åt höger därför har jag valt att rida in från höger men nu får jag nog tänka om.

Blir lite halvtråkig färg på bilderna i ridhuset 😝 men de får duga 😅. Imorgon ska Mentos klippas och badas han ser ut som en liten lurvig ponnybus just nu 😅.

Trevlig fredag // Anna-Karin

Gillar