Gatulopp & bajssug!

Jag verkar ju stå för allt elände här på bloggen 😅 medans Evelinas kurva pekar uppåt har min en nedåt gående trend.. ibland blir man bara så trött på allt vad hästar heter, tror nog att många känner igen sig i mitt tänk just nu. Jag hann ju rida några dagars skritt och några travsteg på Mentos och såg igår framåt att rida ett lätt pass i ridhuset, MEN vad händer jo Mentos kommer in med ett svullet framben 😝... han är ju väldigt pigg och explosiv just nu och leker gatulopp i hagen 🙉🙈 så han har säkert slagit på sig! Det positiva är att han är ohalt och reagerar inte alls när man känner igenom på senorna mm..
Jag stoppade in honom i spolboxen och började kyla frambenet ca 20 min, sedan gick vi en promenad med en mera vild än tam Mentos på ca 30 min sedan in och kyla igen ..
Det är ju så svårt med sådana hära hästar.. att hålla dem på mattan, kan ju inte heller direkt ställa honom i en liten ruta och tro att han ska bli lugnare , han vill verkligen röra på sig. Nu ska jag åka ut till stallet och se hur det ser ut, i bästa fall ser det bättre ut, håll en ✊🏻 eller kanske två 😅.

Fin utsikt 👆🏻 vid promenaden hade vi iallafall .

Nu när han har vilat har jag påbörjat storstädning av Mentos hage, vi har ju en ”bajssug” i stallet så alla ansvarar för att dammsuga sin hage, i just detta ögonblick önskar jag att Mentos gick i en mindre hage 😂, men hur som helst så är dammsugaren superbra och det blir verkligen rent även om det tar lite tid, det gäller att hålla efter hela tiden så blir det inte så jobbig.


Trevlig helg // Anna-Karin

Gillar

Kommentarer

mariellefriman
mariellefriman,
I know the feeling 🤪
nouw.com/mariellefriman
dressyrmorsorna
dressyrmorsorna,
😂🥰🥰👍🏻
nouw.com/dressyrmorsorna