Friday vibes!

Fredag gott folk! I måndags trodde jag att denna dag aldrig skulle komma 😅. Dock började inte dagen superbra då jag råkade fastna med håret när jag skulle ta på mig bilbältet så råkade håret liksom rullas in i själva rullen som bältet rullas upp på...kändes som hela håret gick av och innan jag kom loss...🤣. Sen flöt dagen på utan några flera missöden.
Mentos fick sig en uteritt till galoppbanan i onsdags och dessvärre så har de planterat massor med läskiga träd runt hela galoppbanan som har några gröna säckar runt sig, kan säga att det var inte många avslappnande steg vi tog på denna bana. Sprang bara runt och frustade och trumpetade med huvudet i himlen typ.. suck gav upp efter ett tag och tog mig hemåt. Ta en titt på ”mördar-träden” 👇🏻.

Igår blev det ett pass i ridhuset, dagen till ära fick Mentos ha sina nya frambensskydd från Back on track så skönt att äntligen ha hela setet. Fokus låg lite på att rida program då jag tänkte att vi ska rida en liten digital vårcup som går i tre omgångar. Tänkte rida LA:3 första omgången iallafall. Så vi red igenom det och det kändes hyfsat dock så gjorde han ett jättefint byte i den förvända galopp 🤣 så där måste jag nog passa honom lite så det inte blir ett byte... dock så var han väldigt het och känslig så jag måste fundera på om jag måste sänka kraftfodret den lilla halvan som jag ökade.. vi fick ett nytt hösilage pga det förra hade blivit fågelskadat så då behövde jag öka upp lite mer än vad han har ätit förut men det kanske inte funkar, jag ska ge det några dagar och se om det lägger sig.

Imorgon är det min födelsedag 🎈 tyvärr 🤣 eller vad säger man, min son Alwin gissade att jag fyllde 70...jättekul.. men riktigt så illa är det inte. Men man kan ju inte sticka under stolen att det inte är jättekul att fylla år längre...
Men det som jag ser framemot är att Evelina med familj kommer på lite födelsedags middag imorgon 😍.


Kramar A

Gillar