Dressyrmorsorna på rymmen!

Idag var det en sån där mellandag när man inte riktigt vet vad man ska hitta på, både jag och Evelina var hästlediga och bestämde oss för en liten utflykt!
Utflykten gick till kakslottet i taxinge 😋 det finns så galet mycket att välja på så man blir ju typ mätt redan i kassakön 😂. Min minsta son Alwin är inne i en skitjobbig period där han inte ska ha något inte ens en dricka tills alla har satts sig och just ska börja fika, då kommer han på att han ska ha bulle mm. Men idag var jag lite trött på detta beteende så han fick vara utan, han får lära sig att man tar det man ska när det serveras!
Jag och Eve hann iallafall skvallra en stund i solskenet innan det var dax att rasta lite barn.

Efteråt åkte vi till mångfaldens hus och kollade in deras små affärer Evelina shoppade lite små fina saker (kruka, korg och något mer som jag nog inte kommer ihåg 🤔)

Sen hade jag och kidsen turen att bli bjudna på middag hemma hos min mamma, lyxigt att bara sätta sig vid dukat bord, nu är vi laddade inför en fyra dagars vecka borde vara flera sådana 😉.

Mentos sprang fint på träningen med Susanna idag oxå 😃, dock hade han känts lite trött, tror att denna värme även överrumplar hästarna lite, sedan gick han ju även träning i lördags, så nu får han en vilodag imorgon och sedan hoppas jag att han känns lite piggare 👍🏻.

Ha det // Anna-Karin

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Låter som en trevlig dag! 😊
nouw.com/elinm
dressyrmorsorna
dressyrmorsorna,
Ja det var supermysigt 😎
nouw.com/dressyrmorsorna