Blöt tillställning

Jag har inte gått under jorden bara haft en jäkla massa att stå i. Ändå hade jag ledigt torsdag och fredag men jag hade en fest att planera och fixa till. Fyllde man nämligen 40 mitt i Coronastormen så fick man istället fira 40,5 när det är lugnare virustider.
Prognosen har svajat under veckan men det sista budet var att det skulle tokregna JUST under lördagen. Sån jäkla otur! Men det var bara att förbereda sig för det. Hade flax att få låna ett stort partytält av några bekanta så vi byggde på slussar ut o till orangeriet där mat & dryck fanns. Bygger man själv grunden till en lyckad fest så har man gjort det man kan sen är det ju ändå till deltagarna att göra festen.
Det blev ett skönt gäng med en mix att gamla järngänget samt några nya tillskott vilket tillförde en hel del! Blev mingel inne med bubbel & tilltugg. Sen styrde man kosan att hämta mat o sätta sig i tältet. Vi provocerade lite med bordsplacering för att folk inte automatiskt ska sätta sig med de man känner men sen till kaffet gjorde vi en rockad. Rätt lyckat om du frågar mig. Jag hade fixat lite 90-tals lekar till folket för att bygga upp lite stämning o att det händer lite. Det är sånt jag gillar med en fest iallafall.
Barbordet med en jädra massa olika gin, tonic o tillbehör var uppdukat för att hålla en bra promillenivå hos folket.
Väldigt nöjd o rätt så trött är jag idag. Tänk att det blev så bra trots det förfärliga vädret. Den där campingkänslan att sitta i ett tält o hade det varmt o mysigt medan det smattrar på en var helt okej ❤️
Insåg också att det var alldeles för trevligt så jag glömde ta kort under kvällen. Kanske ett gott tecken?

En blöt historia blev iallafall min träning som jag hade på morgonen innan festen. Att ta på kandaret kändes onödigt när tyglarna bara kommer glida. Så blev det ”vanliga” tränset o med gummityglar för bästa grepp. Tyckte träningen gick sådär men Rebecca tyckte han såg ut att vara i bra form så det kanske inte var så tokigt ändå. Ska jag vara ärlig så red vi på i samma övningar rätt länge o min pålle behöver lite mer variation för att hålla sig bra motiverad. Kanske jag med när jag tänker efter. Så blir lite som att man fastnar. Föredrar kortare övningar för att gå vidare till nästa.
Men fick lite goda tips i skolorna inför tävlingen så får försöka finslipa det kommande veckor.
Idag fick Morran nya räserskor medan DiC fick vila då matte var lite trött o använde krafterna på att städa.
Att försöka gosa med den gulliga ponnyn var lättare sagt en gjort 😅 Hon tyckte att mysa mule var rätt onödigt men lyckades få en liten puss på en sekund iaf.

Ha det bäst! 💕 hälsn 40,5 åringen

Gillar