Backa in i framtiden!

Ni har säkert inte missat ”debatten” om online tävlingarna.. jag blir helt ärligt ganska provocerande av att man trycker på hästens välfärd, att man inte kan garantera att hästen är ”korrekt” framriden att man tex har använt otillåten utrustning etc, men att rugga på hästens rutiner genom att lasta, köra iväg den och sedan låta den stå still i en trailer i gassande solsken en hel dag det är helt okej?! Nä kanske överdriver jag något men ni förstår vart jag vill kom! Det finns så många hästar som far illa av dålig ridning som man inte kan kontrollera ändå, så varför ska man anta att folk tänker ”fuska” innan en online start. Alla får ju samma möjlighet att rida om programmet om man inte är nöjd med utgången..sen har jag svårt att tro att seriösa hästmänniskor typ rider ihjäl sina hästar med 23 omtagningar...
Jaja vi får väl se vart detta slutar, nu blir iallafall dressage powers online tävling av fast de korrigerar reglerna något och det blir ingen final. Jag tycker mest att det är kul att bara få en bedömning samt ett kvitto på vad domaren tycker om min häst.

Mentos fick iallafall ett pass i ridhuset där vi fortsatte traggla våra enkla byten det känns just nu som ”never ending story” 😅 men som sagt det finns inga genvägar, och ibland är det inte så lätt att ha en häst med stor galopp det är mycket att hålla ihop oxå samt att han taggar igång så mycket så det är svårt när han laddar på. Nu är det ju ingen panik med byterna eftersom vi ändå inte tävlar de klassarna men... det är ju så roligt 🤓.
Idag var även jag och Alwin och hämtade mitt lilla projekt ett utebord 😍 Jag har ju världens bästa arbetskamrat och hon frågade sin man några frågor om bordet åt mig och det hela slutade med att han åkte och handlade virke samt satte ihop bordet åt mig! Ni hör ju vilken stjärna 🌟 han är så nu ska det målas och stenar ska på som en bordskiva. Ni får se resultatet när det är klart!


Kramar / A

Gillar

Kommentarer