När alla andra igår kolla mello var jag ner till stallet och mocka och myste med Ture som jag ska rida på idag. Han har gått ett par dagar med mamma men nu är det dags för mig ska bli spännande att se hur han känns.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Golden fick först skritta ut en tjugo minuter och sedan in i ridhuset. Han kändes stel efter ha endast promeneras igår. Det blev till att losa honom. När jag lät honom bara rulla på hela tiden med öppna tänk så var han okej när det var ganska krav löst. Men efter vill jag göra mer tempoväxlingar vilket han tyckte var jobbigt även fast jag gjorde ganska små skillnader. Traven fokus bara på att lösgörande genom öppna, skänkelnvikningar samt böja igenom sidorna. Kändes ändå fin och jobbar på bra ❤️

Likes

Comments

Saab Dressage Tour tillsammans med Patrik Kittel var häromdagen på Djursholm och hade clinic, jag hade gärna velat gå men kunde inte. I alla fall kollade jag runt lite på nätet och inne på deras sida finns det olika små korta klipp när Patrik beskriver och hans tankar om vissa saker. Började kolla på några igår och tyckte det var super. Rekomenderar att kolla från start!
Här är Saab sida om dressage touren https://dressagetour.se/
Här finner ni filmerna https://dressagetour.se/elearning/

Likes

Comments

​Golden fick idag ett jogging pass verkligen, först i skritten började vi med att lösgöra i sidorna genom att böja igenom honom. Galoppen först lättsits sedan satte jag mig ner och böjde igenom honom vilket han tycker är jobbigt men så välbehövligt. I traven gjorde vi precis samma arbete och även med öppnor och slutor. Han var så duktig och trycker på med ett bra stöd! 

Likes

Comments

Golden fick först skritta ut cirka tjugo minuter och sedan in i ridhuset. Vi fortsatte med vårat lösgörande arbete först bara galoppera fram och det kändes bra. Men lite tendens att blir bli hastig så det fick bli massa halvhalter. Efter våran Vi jobbade efter det lite med skänkelvikningar men då vände jag upp vid A och C och flyttade ut till spåret. Han tyckte det var jobbigt men jobbar på så bra och vill verkligen sitt bästa! Han fick pusta lite efter det och sedan gick vi på lite skritt och trav övergångar. Efter det la jag ner honom och han kunde verkligen sträcka ut med fortsatt stöd i handen vilket är så otroligt viktigt när man lägger ner dom. Jag kunde även böja igenom honom ordentligt och gå ur det och inte i öppna vilket han gjorde super!

Likes

Comments

Ture har nu varit in och blivit kollad på Mälarkliniken. Han gick igenom böjprovet utan anmärkning, så skönt! Kollade även nacken vilket såg bra ut inte blivit värre vilket är mycket skönt! Vi kan alltså köra igång igen. Det ska bli så skönt har känt mig väldig splittrad och inte veta varken ut eller in men nu är vi på g igen.

Likes

Comments

​Golden fick ett pass i ridhuset och han kändes pigg och blir då lätt hög i nacken. Det blir hela tiden att fokusera på det men vi gjorde mycket lösgörande genom skänkelvikningar. Vilket vi gjorde genom på långsidorna att flytta in rumpan både i galopp och trav. Han kändes fin och i traven var han otroligt följsam och kunde trava typ serpentinbågar och lägga ner honom ytterligare. Jag är så glad över honom❤

Likes

Comments

Igår måndag blev det lite mys med att bara skritta men med mycket backar. På det sättet fick han arbeta på ändå! Han har blivit så stark, i september var jag tvungen att sitta av för han inte orka.

Likes

Comments

Mer bilder på mina förra häst Bentley! Jag saknar honom verkligen ❤ Av honom lärde jag mig så otroligt mycket!
Jag sålde honom för att jag vill ut och tävla samt träna, har det blivit så mycket av det nej men jag hoppas av det blir mer av den varan i år!

Likes

Comments