Smakbox rabattkod

Smakbox recension + rabattkod

Har du funderat på att prova på Smaxbok någon gång? Detta inlägg är i samarbete med Smakbox och nu kan du passa på nu så får du dessutom 30 % rabatt på första boxen med koden; DREAMSPO

Vad är Smakbox och vem borde köpa boxen?
Smakbox är något för dig som är matintresserad, eller som helt enkelt vill prova nya produkter. Boxen kommer ut varannan månad och innehåller ca 15 nya produkter värda runt 400 kr. Smakbox balans är en av deras boxar som fokuserar mer på vegetariska produkter, färre sötsaker och mindre gluten. Vilket jag tror de allra flesta borde prova på :-)

Vem borde inte köpa boxen?
Om du är vegan så rekomenderar jag inte boxen, eftersom innehållet inte alltid är 100 % veganskt.

Vad tycker jag är det bästa med Smakbox balans?
Min sambo är inte vegan och jag tycker denna box verkligen har hjälpt till att få honom att prova fler vegetariska alternativ. Jag tycker att det känns som en fantastiskt rolig present att få och jag älskar att få ett paket med hemligt innehåll. Jag har fått prova massa saker jag älskar! Exempelvis hade jag aldrig provat ajvar innan jag fick hem smakbox.

Ge bort i present!
Jag har gett denna box till min storasyster och hennes sambo samt min lillasyster, och alla är lika förtjusta. Psst.. dessutom har det uppmuntrat dem till att äta mer vegetariskt ;-)

En favorit för din katt!
Din katt kommer helt fullkomligt älska lådan och vill gärna sova i den ;-)

Min förhoppning är att Smakbox balans ska bli en helt vegetarisk matbox så alla kan njuta av den lika mycket med gott samvete! Det saknas en helt vegansk matbox ute på marknaden och ofta är den 1 - 2 produkter som innehåller något animaliskt i boxen (av 15 produkter). Så jag hoppas ni alla mejlar till Smakbox och frågar efter en helt vegetarisk box, ej lakto-ovo vegetarisk (lakto = mjölk, ovo = ägg) :)

#smakbox #smakboxbalans #rabattkod

Gillar

Kommentarer