Hanna Everdeen #13

Tisdag

Idag har tvillingarna fyllt år och vi har bestämt namn till de. Flickan heter Isa och pojken Isac. Vi bjöd hem min mamma och pappa och Simons mamma och pappa på lite kalas. På morgonen började jag baka en choklad tårta och en vanlig tårta.

Jag tänkte att nån kommer gilla choklad tårta bäst och nån vanlig tårta bäst. Klockan 12.00 kom alla gäster och vi firade med tårta och kakor.

klockan 15.00 gick alla hem och vi gjorde lite lunch. Vi åt och sen myste vi bara hemma tillsammans. Lite senare på kvällen åt vi resterna av tårtorna utomhus. Och Isa gillade med den vanliga tårtan och Isac chokladtårtan.

Efter fikat gick Isa och Isac upp och kollade på tv medans jag och Simon planerade vart deras rum skulle vara. Klockan halv 8 gick alla och sov.

Onsdag

Idag har Isa och Isac varit på första dagen i grundskolan. Imorse gick de upp tidigt och fixa i ordning skolväskan och allt. Klockan 8.00 gick de iväg till skolan. Jag gick upp då och började städa lite. Sen kollade jag på klockan och blev väldigt stressad, klockan var halv 9 och jag börjar 9. Så jag sprang ner och åt lite frukost, borstade tänderna och drog iväg. När jag kom till jobbet kändes allt annorlunda, hade inte vart där på ungefär ett år. Jag gick in och alla sa hej glatt. Sen började jag direkt med allt det vanliga. Klockan 19.00 kom jag hem och då var både Isa och Isac hemma men Simon var kvar på jobbet. Jag och Isa lagade mat tillsammans, precis när vi var klara kom Simon hem och så åt vi alla 4 tillsammans. Klockan halv 9 la sig barnen och jag och Simon la oss halv 10.


Torsdag

Idag har jag varit ledig och Simon också. När Isa och Isac var precis ny födda då hade vi några byggarbetare under vårt hus som byggde en källare, och 3 rum i källaren. Ett rum till Isa, ett rum till Isac och ett rum till gym. Så idag har vi köpt möbler och sånt till deras rum, och de har sagt vad de velat ha till sitt rum. Så idag har vi byggt ihop massor med möbler och tapetserat.

När Isa och Isac kom hem sprang de direkt ner och kollade på deras rum, de tyckte om rummen så mycket. Så jag och Simon blev väldigt nöjda att vi hade lyckats göra fina rum. Lite senare gick jag ner till pianot och började öva lite. Min mamma älskar musik, så jag har det lite i rötterna. Jag tyckte själv att jag blev bättre och bättre på den lilla stunden jag öva, men det tyckte inte Isa.

När jag hade spelat en stund klagade alla på att de var hungriga, så jag fick ta tag i att laga mat. Jag gick upp och gjorde fish and chips.

Efter middagen gjorde ingen något speciellt. Sen klockan 8 gick Isa och la sig och halv 9 gick Isac och la sig. Jag och Simon satt uppe och pratade till klockan halv 11. 

Gillar

Kommentarer