Header

Vaknade med monstermigrän idag, troligtvis för att jag har slängt om hela mitt dygn. Så jag fick bli hemma idag...
Snabbis på stan med Maria och Anita iallafall, för att få lite luft och matvaror hem... Var även hemma hos Maria för första gången sen jag flyttade ut, kändes lite halvkonstigt men mysigt.
Nu är jag och katterna utslagna tillsammans med ett strömavbrott över hela stan och så opepp på körkortsteori man kan bli... oh well, det är en dag imorgon också!
Natti
-L

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

HalliHallå! Nu var det ett braaaa tag sen sist. Det har hänt en massa sen dess, men började framförallt jobba på sjukhuset förra veckan. Vilket är oerhört spännande, även fast jag mest läser på mediciner, kanyler osv om vad de används till.  Jag är ju fortfarande otrolig intresserad utav medicin, kanske blir det en intriktning senare.
Idag på 4c; neuro/stroke. Kommer vara där ett par dagar och ska passa på att lära mig allt som går, emellan jobbandet.
//L

Likes

Comments

Vid vissa tillfällen, som i detta ögonblick; saknar jag nästan att vara inpatient i SB. Jag saknar inte dom tidiga morgnarna, reglerna och curfews. Inget av det, inte heller alla terapiläxor eller påtvingad mindfullness. Men jag kan sakna det familjära, dramat och kärleken. Dom människorna, som jag knappt har kontakt med just nu, dom kom att betyda så mycket i mitt liv och jag tänker ofta tillbaka på dem och minnen, bra som dåliga. Kanske för jag vet hur den tiden fick mig att må efteråt; så mycket bättre. Iallafall för en stund.
-L

Likes

Comments

Idag fick jag äntligen hem min nya smoothie-maskin! Tillsammans med den kom även ett litet äventyr med Olivia, pizza på stantons och försök till att pumpa cykeln. Det gick dock mindre bra och slutade med punka... oh well. Nu sitter vi här i mitt nystädade boende och chillar...
-L

Likes

Comments

Godmorgon!
Jag vaknade precis från en dröm där jag var i Australien... med Pernilla Wahlgren? Jag antar det är ett tecken på att jag har bingewatched Wahlgrens värld lite för mycket. Det sista som hände var att jag sa något i stil med; "men jag har ju inte kramat en koala än!" och då kringlar en koala ner sig från en lucka i himlen precis ovanför mig... #goals eller vadå? Jag kan ju säga att jag blev lite besviken av att inte hitta några koalabilder på telefonen, eller att inte ha rest med den familjen.
Oh well, det finns alltid en morgondag. Även fast det förmodligen inte händer då heller...
-L

(lånad googlebild)

Likes

Comments

En känslofylld dag, med tvätten gjord och massa mys med mina hjärtisar.
Alla ljusen är tända, favoriten är lavendelljuset och Beyoncé spelas i bakgrunden. En helt okej söndag, med andra ord.
Vilken är din favorit doft på ljus? Eller kör du på färg?
-L

Likes

Comments

I ungefär 18 av mina 21 år har jag varit ifrån min mamma, av många olika anledningar. Med tiden säger det sig självt, att minnerna börjar blekna bort och likaså personen jag kallar mamma. En person jag numera inte har en aning om vem hon var eller varför hon agerade som hon gjorde. Numera en främling.
Tack vare de få foton och lite mummel ifrån andra har jag målat upp en bild. En bild som kanske inte alls har med verkligheten att göra. Men det gör inte så mycket, för det är min bild.
Men, för några månader sedan fick jag för första gången veta ditt födelsedatum, exakt en vecka efter mitt. 5/11. 11 dagar efter dagen hon fick sina vingar. Det känns obegripligt. Det är jobbigare att veta för att nu känns hon verkligare. Inte bara som en påhittad person jag pratar med om nätterna.
En dag ska jag hitta dig, din grav och ditt liv. Det har jag lovat både mig själv och dig i flera år. Men för stunden;
grattis på födelsedagen, Mamma!

-L

Likes

Comments

Godmorgon allihopa!
Igår efter jobbet blev det en snabbis till gymmet innan fest hos Marcus. Påvägen dit gick jag på automatik till Solveig och när hon öppnar dörren, tänker och säger jag: "vad gör jag här?" men sen bar det av mot festen.
Festen i sig var lite halvseg men det var kul att träffa nya och gamla vänner. Och att göra nått annat utanför hamsterhjulet.
-L

Likes

Comments

Nu har jag äntligen fått hem min nya bok! Jag tyckte att filmen var så otroligt bra att jag var tvungen att beställa hem boken. Nu är den äntligen här! Och åh, vad jag älskar doften av nya böcker! Kan inte vänta tills jag får trycka näsan och ögonen i den senare ikväll, efter jobbet...
-L

Likes

Comments