​Sex veckor av sommaren har nu passerat.

Sex veckor av sommarjobb är nu avklarade.

Nu tar jag sommarlov med Lily <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen är julen slut! Och tack gud för det! Har varit sjuk sen dag 2 av lovet. Lillasyster smittade med magsjuka och sen när det var över så smittade far min med förkylning -_-

Trots detta har matte orkat "aktivera" sin vovve!

Vi har lekt på grusplan i Lotorp varje dag. Speciellt roligt var det ju när snön kom, som ni kanske förstår ;)

Jag fick även chans att sno mammas objektiv (55-200mm) vilket passade perfekt för dessa tillfällen! Ska se om jag inte kan få med den till elevhemmet sen också!

Och ifall ni inte visste det, så är hundar något av det bästa man kan ha! En örontuggande, lycklig spaniel borde alla ha erfarenhet av!

Kan även stolt berätta att diarrén är det slut på!!! Hon mår bra igen, mattes lilla älskling <3

God jul och gott nytt år till er alla!

God Jul

Likes

Comments

Nu är vi tillbaka igen! Usch vad jag är dåligt på sånt här! ​

Skolan går väldigt bra, eller nåt. Har failat ett prov som jag måste göra klart innan jullovet TT-TT
Slutar på torsdag så det är väl alltid något positivt antar jag.

Lily har dock inte haft det så bra. I fredags fick hon diarré och imorse var det blod i det :s
Vi åkte dock till veterinären som endast hittade gas i tarm och magkanalerna!! Tur var väl det i alla fall!
Hon har fått mediciner och är på lätt-diet (fisk och ris blír det :) )
Och så får hon även flytta från skolans stora hunddagis till det lilla, för att minska smittorisk (ifall det var något smittsamt!)

I övrigt har inte mycket hänt...ganska tråkigt :/

Ha re rå! :D

Likes

Comments

Jag vill bara påpeka att allt som ni läser här, är helt och hållet vad jag tycker och tänker och jag vill inte höra eller läsa några negativa kommentarer. Det är mitt liv, jag delar det med er. Men lägg er inte i. Tyck och tänk vad ni vill, bestäm er för om det är nedlåtande eller negativt och är det det, låt bli. Ni behöver trots allt inte läsa det jag skriver.

Tack på förhand.

Likes

Comments

Jaha...då är det sommarlov. Än så länge inte gjort mycket alls. Höjdpunkten var väl att jag sov med C igår till idag.

Fast grejen va ju den då att mina föräldrar blev as-sura på mig. För att ja sov hos henne helt random. O ja FÖRSTÅR INTE.
Fråga vem som helst av mina kompisar. Dom flesta kan bara säga "Jag går till -henne/honom- nu. Tebax sen, ja hör av mej" eller va somhelst o så sitter ja där o snackar me min kompis "Du ska vi sova över?" nja jag vet inte mina föräldrar måste bestämma sig först. Var vänlig hör av dig igen om två dagar så ska vi fortsätta den diskussion. Tack för ditt samtal/sms.
NEJ så vill jag INTE ha det. Vafan e de för stil egentligen. Får jag inte vara ute nu när jag ber om ett? Dom gnäller ju fan på att ja bara är inomhus o sitter vi datan. O igår spela ja monopol o snacka med min kompis som jag inte varit med på typ ett ÅR!

O sen idag så klarna ju vädret opp o ja tänkte amen visst vi kan väl åka o bada rå? C och ja. O så sa ja de till mamma o hon vart ju så sur så sur. De va ju fint väder i falla då, bara att det blev sämre väder. men så gåre när man inte kan få ett rakt ja eller ett nej

ja kan ta ett nej, de e inga problem. men inte fan vill ja bara sitta där o vänta på ett "gör som du vill" för ett "gör som du vill" är samma sak som "jag bryr mig inte, GÖR SOM DU VILL UNGJÄVEL!" o de e inte roligt o ha en sån mamma.

ge mej ett NEJ om de nu e så att ni vill att jag sitter inne igen! de e ju fan där ni vill ha mej, eftersom jag inte får random-va me en kompis! 

NEJ USCH. tänk på de ni, föräldrar små. barn vill gärna ha ett rakt ja eller ett rakt nej. och gärna en förklaring på Nejjet om de nu blir nej. annars kanske dom frågar emot o ni tänker att dom KÄFTAR EMOT när dom frågar ett enkelt "varför?" o vi vill "diskutera" medan ni tror att vi "käftar emot"

detta är nåt alla ska tänka på egentligen...

bäst å ta nya tag. träning med Lily, hälsa på klasskompis på sin APL o lite annat. Hoppas de e ok att jag är UTE då mamma och pappa...!!

Likes

Comments

ÅHHHH jag får damp på lärarna ibland. Jag har ett problem med mitt huvud som gör att jag inte bara "kan göra det". Jag MÅSTE ha linjer att följa. Jag kan inte bara "skriv som du vill" eller "skriv som du tycker". Det måste vara efter en mall. 
Annars förstår jag inte uppgiften, lär mig ingenting och bara sitter rastlös hela lektionerna och läser manga eller spelar spel på fb.

Idag sade jag till våran djurens biologi lärare "Jag vet inte HUR jag ska skriva" och hon svarade "Du får skriva som du vill". Jag upprepade efter en stund. "Jag vet inte HUR jag ska skriva" och hon ignorerade mig. 
Jag måste nog gå vidare med det här till min mentor, för jag har fått mer och mer problem med detta. Och ingen lärare känner för att förstå mig heller. Inte ens när jag upprepar mig!

Har även haft svenska muntliga nationella som jag inte har gjort. Jag vet fortfarande inte HUR jag ska skriva det, och har därför inte gjort det och kommer DÄRFÖR inte få veta mitt nationella betyg :) 
HA. Idiotiska lärosystem. 

Men nu har jag ju bara dj bio och bio uppgift kvar att göra för att få alla betyg (tror jag...alla lärare har inte pratat om en vad man har för rester / betyg osv). 

I eftermiddag blir det städa ur hela elevrummet med A. Det ska vara skinande rent när vi lämnar det ikväll. Och nycklar, böcker osv ska lämnas in...det måste jag göra. Och ta ut pengar för nycklarna till elevhemmet.
Nån idiot är så dum att dom inte lämnar in ett par nycklar som dom inte kan använda. Elevhemmet har en kod, plus att nyckeln inte passar till alla dörrhål. Såååå fail. 

Nej nu ska jag jobba med biologi uppgiften så att NÅGOT blir klart. dj bio kommer nog aldrig blir klar, och jag ska prata med mentorn IDAG så att hon kan göra något tills ta-igen-månaden nästa termin. 

Likes

Comments

Det var visst ett tag sen jag skrev. Men ska bättra mig! Mycket bra har hänt den senare tiden.
Jag har bland annat flyttat in på elevhemmet...fast jag bor gratis än så länge eftersom vi inte fått bidraget ännu...
Det kommer säkert när terminen är slut. Fan vad sur jag kommer bli då. Då har det tagit nästan 2 månader att få det.

Jag har tröttnat på att vänta och lever bara nu. Bidraget kommer när det kommer. Och jag kommer få bidrag till hösten också. 
Ska bo på elevhemmet hela gymnasiet troligtvis. Ekonomiskt sätt har det funkat än så länge. Men ibland blir jag så trött...
Det enda A och jag gör är att sitta vid våra datorer, läser eller lyssnar på musik och lagar mat. Sen sover vi.
Inget annat. Kanske lite socialisering med grannarna någon gång ibland, men annars inte. Fast inte att det gör mig något.

Jag har börjat klickerträna Lily ordentligt nu, med Canis-klicker kurs. Har inte gjort alla läxor man får där, men jag sparar alla lektioner så jag kan träna ordentligt. Fast Lily gillar att träna, men jag har själv inte haft tid.
Men jag har tagit ut henne för aktivering. Med frisbee. Hon blir jätteglad och stolt när hon springer omkring med frisbeen. Fast hon kommer alltid tillbaka och ber mig kasta den igen.
Och hon kan NÄSTAN fånga den i luften. Det närmar sig :D

Vi har även tränat folkmassa på Finspånga marken. Hon bajsade mitt på gatan...inget man kan göra åt det.
Fast en tant tittade konstigt på mig och sa typ: "Att den bajsar mitt på gatan"
Jag hade lust och säga:" Ja du skiter ju inte alltid hemma, du blir bajsnödig ute du med. Då skiter du på en allmän toa."
Men det sa jag såklart inte. Är fortfarande folkrädd ya know :p

Jag avslutar med att visa er några bilder på en hund som poserar självmant när matte vill ta kort :)


Likes

Comments

Visst är det härligt när allt går åt skogen? Du trodde säkert att något bra hade hänt. Det enda bra är väl att jag fick en ny telefon.

I övrigt så sket sig allt. Min förra telefon gick sönder. Mina glasögon gick sönder. Mina skor gick sönder. Mina byxor också.
Förra veckan var för jävlig! Allt gick åt helvete. Fick åtminstånde min yoghurt. Det har inte hjälpt, men det tar ett tag.

Vad mer har hänt? Jo vi (skolsyster och jag) har pratat med ansvariga på elevhemmet som sa att vi skulle vända oss till våran kommun för inackorderingsbidrag. Vi ringde direkt, blev skickade vidare tre gånger. Till slut hamnade vi hos rektorn på en gymnasieskola i min kommun. Asså vafan...har REKTORN koll på vem som får flytta vart?! Det borde vara kommuntanterna och gubbarna som har koll på det! Men nej nej. Iallafall så skickade rektorn reglerna för inackorderingsbidrag och de flesta passar in på mig, alltså följer jag reglerna.
Jag ska bestämma nytt möte med skolsyster om detta på onsdag, troligtvis, eftersom jag ska till Kolmårdens djurpark imorgon!
WUHUUUU! Vi ska få komma närmare djuren tydligen, och det låter awesome!

Drar hemifrån 5:30 imorgon, och är framme i skolan ca 7.  Enligt reglerna ska resan ta minst 1h för inackorderingsbidrag. Jag tycker det är lite mer än en timme 😄

Det värsta är att papprena om inackorderingen ska vara inne nästa vecka, och jag tvingar A att vänta med det eftersom hon vill veta om hon ska välja dubbelrum eller enkel rum...(Gomen-yo A-chan) 

Nya telefonens simkort kommer på ONSDAG. (Troligtvis). Nya glasögonbågarna kommer på torsdag/fredag.
Ska sova hos A imorrn :3 
Måste även tacka J för att hon går ut med min lilla älskling på lunchen imorgon :D

Men ni får hare så gött!! :D


Likes

Comments

har ni någonsin känt att ingen tror er? att ingen bryr sig om er? eller kanske bara att någon aldrig lyssnar på er?
så känner jag mig idag.
Jag är väldigt tystlåten av mig, säger sällan hur jag mår eller vad jag tycker.
mina föräldrar märker inte att jag mår illa. varken fysiskt eller psykiskt. efter snart 17 år tycker man att de ska veta när deras dotter mår piss. som jag gör nu.
jag utsätter mig själv för psykisk ohälsa eftersom jag är ENORMT folkrädd. jag sitter på en fullsmockad buss i 40 minuter. Det är starkt av mig. Tycker jag.
fysisk ohälsa är i rubbning. jag har mått illa (spyilla) i snart 5 dagar och har dessutom huvudvärk och har skadat knät (blåmärke) och kramp i vaden..
mina föräldrar tycker inte det räcker med lidande. man ska tydligen fortsätta må illa, och sen inte få hjälp med det.
Gick till skolsyster och hon sa att jag skulle prova en yoghurt
sa det till mamma. vad sa hon? jo hon sa "du äter mycket sött oxå" lika mycket som ni!!!!!
Enligt skolsyster kan magbesväret också bero på stress. känner jag mig stressad? bara i bussen och pressen från föräldrarna. annars mår jag prima.
men om ingen frågar hur jag mår, kommer jag inte att svara.

det känns inte som att någon någonsin bryr sig om mig. jag vill bara hemifrån, med Lily och min dator + internet.
Men har någon frågat mig hur jag mår och vad jag vill? nej.

hoppas på positivt svar från elevhemsansvariga så jag kan "diskutera" med mina föräldrar. inte för att dom kommer lyssna på mig.

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag skrev något. Sak samma.
Ny vecka startad. Nya uppgifter, nya hundar! Andra veckan med Lydnadsträning!
Och vi ska öva Klicker denna vecka 👍
OCH får äntligen träffa lilla Iris 💗
En av mina älskade kompisars hundar 💓

Tillbaka till ämnet xD
Jag älskar verkligen min skola. Den är grymt bra, och jag trivs mycket bättre än jag gjorde innan. Mobbning borde verkligen inte förekomma. För någon, någonstans. De 5-6 år de förekom för mig. Va helvetet självt... 
Den här skolan har ingen mobbning, alls. Alla har sina egna intressen, utseenden och hobbies..och ingen bryr sig!
Vad mer kan man önska sig?! Förutom grymt grymma vänner (YES! Jag menar ER! NI ÄR BÄST!)
Jag är sällan bra på att uttrycka mig. Men detta var jag tvungen att säga!
Och för dom som inte fattar...never mind xD

Semledagen...har inte ätit några semler...nu vart jag sugen...skit också. 

TAGGA IMORRN ÄNNU MERRÅ! Bio med kompisarna, sen sova på elevhemmet, med Lily såklart <3 
Boktjuven ska ses kl. 17.30 ✌Den verkar asbra, och vi vet hur den var imorrn xD

Lily kan hoppa 5.5 plankor! TRAINING STILL ON GOING!
Lydnad, hon kan rulla nu...nästan!
Fot...nästan...ahehe...still in training!!! :D

Avslutar dagen med manga(Peace Maker), anime (Kateikyoushi Hitman Reborn) och skype :p

HA DET BRA! Det ska jag ha :p

Likes

Comments