That Bagy Bille Elish Style & Look - Lisa Anckarmans kollektion Från hennes Varumärke Unlock7


Aaaah, jag tror jag blir tokig! Give me a break! Sååååå mycket snyggt ute i butikerna i vår så det gör nästan ont i mitt (fashion-)hjärta 😫😣! Ha, ha. Så härligt med alla färgglada och skrikiga 80-talsfärger- me love 😃!!


Och vet ni vad? Jag tycker genuint att nästan HELA den här (klick) kollektionen är dundersnnygg och supercool! I princip nästan VARENDA plagg! Hade lätt som en plätt kunnat tänka som sagt i princip NÄSTAN VARENDA en utav plaggen!! Och det är egentligen inte riktigt helt min stil med baggy egentligen ( men mode handlar ju liiite till en viss gräns att tämja på ens gränser och våga försöka tänka utanför boxen och sin comfort zone ) men dessa plagg var ju oustandning och har lite innfluencer ifrån det alternativa modet ( närmare bestämt fashion core och scene), alltså det som i vardagligt tal ( och slarvigt) kallas för "emo".


Hade man skippat ett motiv på en av tischorna ( för den var snygg förövrigt!) så hade den lätt som en plätt kommit med i det här inlägget.Får mycket Bille Ellish-stylevibbar och känns som något som mann hade kunnat lätt tänka sig att se Billie i vilket i sin tur kanske inte är så konstigt då Lisa själv sa sagt att hon skickade pressutskick till Bille i förhoppning att hon skulle kanske klä sig i Lisa Anackarmans varumärke.


Foto: Unlock7

Som sagt hur coola och balla som helst eller hur?!

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Alltså detta gillade jag verkligen. SÅ SNYGGT. Var hittar man dessa kläder i butik? 🥰

nouw.com/shining
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,

Eller hur?! Som det står i rubriken ur Lisa Anackarmans kollektion och varumärke Unlock7 😃!

nouw.com/dreamandcreativity
Shining
Shining,

Tack. Jag såg Lisa Ankarman men jag fattade inte butiken. kanske jag kan googla fram Unlock7. Jag ska prova för detta var så snyggt. 😊

nouw.com/shining
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,

Jag kanske var otydlig så har ändrat om i inlägget även med direktlänk till Unlock7. Dock har vissa utav storlekarna redan gått men ser att i skrivande stund verkar några utav mina favoriter finnas kvar i alla fall 🙂 - förvånadvis nog!

nouw.com/dreamandcreativity
Ingajohansson
Ingajohansson,