MEDELTIDSVECKAN 2021( Det här inlägget skulle (såklart) kunnat tänkas publicerats enn aning liiite tidigare men, men det är som det är nu...)
I år är Medeltidsveckan en hybrid utav både digitala inslag som förra årets men även lite smått " in real life" också.
Om du har möjlighet så är det viktigt om vi vill ha kvar Medeltidsveckan att bidra med ekonomiskt stöd ( allt med restriktioner osv m.m slog rätt hårt och trots det jobbade hårt för att genomföra den digital version och årets turism-pris för det ) genom att köpa medeltidspass.


Om jag har förstått de rätt kommer 15% utav intäkterna för årets Medeltidsvecka gå till den fina TROTS Kvinnojour . De ar tidigare synts som vid Medeltida Jul och serverat varm choklad till besökarna på vintern .Verkar detta intressant ?


Du kan medverka endå även om inte skulle råka befinna dig just på Gotland och kan del utav matnyttiga och lärorika intervjuer , konserter, eldshower, sagostunder m.m- det mesta live med några undantag ( om jag inte missminner mig ) som redan är förinspelade.


För mer information läs här .

Nytt för i år också är föreställningen
Mythos.
Vill varmt rekommendera ( om jag inte missminner mig helt sändes den på SVT för många år sedan) om ni inte redan har sett den ( jag har kollat på den flera gånger men gör inget då jag tycker att jag lär mig något nytt varje gång och för den härliga och trevliga inställnningen och ör att inte tala om inspirerande passionen och nördandet. Finns det något mer inspirerande än människor som verkligen älskar något och går all in för som sagt sin passion 😍?! I LOOVE IT!).Gillar

Kommentarer