International Woman's day-Zara Larsson Live & YouTube Premium Afterparty


Hej på er fina ni ! Här kikar jag in för en relativt kort "stund" mitt i renoveringen. Känns så konstigt att det börjat blivit tomt i hemmet efter packat undan grejer och ting. Typ lite samma feeling som man får när man har precis flyttat in i sin bostad, if you know what I mean.

---

Zara Larsson körde en exklusiv konsert som live-sändes idag på YouTube fför den interantionella kvinnodagen.

Jag har inte sett hela samt att jag hann inte se på allt då jag har haft en pretty much busy day med annat ( exakt vad lite mer kanske jag kommer berätta mer om i ett annat inlägg but not right now anyways ) men jag hann höra och se lite, lite grann. Ska definitivt catch:a upp och kolla mer på det när jag är ut vilad (min hjärna har haft ett ganska intensivt träningspass ha, ha) ! Och ja, trots att jag som sagt har personligen svårt för henne som sångerska så måste jag faktiskt medge att det är flera utav hennes låtar som jag verkligen tycker om ! Ju mer låtar jag hör ifrån hennne destu bättre - och utav det lilla jag har lyssnat på ifrån kvällens konsert är riktigt, riktigt bra låtar!Ett gigantiskt möbelföretag (som jag tror nästan var och varannan svensk har och handlat på en eller fler gånger 😉 haha ! Jag har definitivt gjort det när jag bodde i Stockholm. På Gotland finns det inte det varuhuset, man får åka över till Småland om man vill handla där eller Stockholm )Sist men inte minst YouTube Premium afterparty med extrannummer, låtar och snack / Q&A.

Hoppas att ni har en jättefin kväll ( eller dag beroende på när ni läser detta )! Trötta men varma kramar från mig i vinter/ tidiga vår-kylan ❤️

// The Dreamandcreativity//

Gillar

Kommentarer