12 frågor & svar

1. Tre guilty pleasures?

Catchig:a låtar- spelar ingen roll om de kan vara allt ifrån ifall de klassas som sommarplågor till Eurovision contest-låtar eller vad de än kan vara- så länge de är någorlunda trallvänliga (se exempel för sådan som har fastnat i huvudet på sistone längst ner i detta inlägg), överromantiska filmer a la´ Disney och smäktande samt ack så smöriga låtar/ballader så det dryper om det 😀
2. När grät du senast och varför?

Måste ha varit nu i veckan på grund utav flera skäl. Har verkligen haft det jättejätte tufft och kämpigt rent privat alltså.

3. När kan du vara dig själv till 100 %?

Med vissa fåtal personer


4. Tre saker du avskyr?

PK-ism, deckare i TV-format och pizza. Sorry, not sorry men de två sista är såå överskattade enligt min mening. Men det finns undantag exempelvis som "Beck" och "Wallander" - och tro det eller ej-har faktiskt hänt att jag crave:at efter pizza (!) men det är inte lika så vanligt och ska det vara pizza ska det var "rätt"(tro mig det är skillnad på pizza ochh pizza) sorts pizza och kan tänka mig det som side dish men absolut inte som hel middag eller lunch) sorts pizza.5. Hur är/var du i skolan?

Jag var rätt blyg och somliga ämnen tyckte jag var totalt ointressanta eller / och fungerade mer som naturligt sömnedicin oavsett hur myckte jag försökte hålla mig vaken och hänga med i ämnet. I andra ämnen väldigt duktig och tyvärr väckte det avund...


6. Vad blir du stressad av?

Av mycket ( känns det som i alla fall )!

7. Hur tror du att andra uppfattar dig?

Oj, beror kanske lite grann på vem man frågar. Enligt vissa en udda person, enligt andra bitchig/kaxig och enligt somliga en intelligent och kreativ person.


8. Hur uppfattar du dig själv?

Det är en väldigt bra fråga.


9. En situation som du tycker är jobbig/pinsam?

Pinsamma tystnader..!

10. Tre otippade saker om dig själv?

1. Jag dricker helst ur sugrör, haft lite svårt med pappersugrör men antar det kanske varit en vanesak förutom att jag stör mig på att de mjuknar ganska fort 😛

2. Lite utav ett Apple fan girl minus nöderiet 😅 dock kanske jag har blivit lite mindre utav det på grund utav att jag kännt mig besviken med vissa produkter men....i slutändan så landar jag oftast på Apple förr eller senare .

3. I det stora hela, generellt sett tycker jag inte om PC-laptops och datorer utav många skäl men ett utav dom är att jag får lättare huvudvärk utav ljuset ifrån dom .


11. När känner du dig som vackrast?

Efter en dusch, snyggg outfit och accesoarer. Lyckat frisörbesök (går man till fel frisör så kan det få motsatt effekt- snarare att man kännde sig mer snygg innan än efteråt när man går därifrån)

12. Något du funderar mycket över?

Oh ja, ni anar inte!!


Cafe´Amalia morotssoppa- men nej, så god!!Listan kommer ifrån @oliviamalm

/The Dreamandcreativity/

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Vilken härlig lista <3 tråkigt dock att höra att du haft det så tufft 😟 Massa kramar till dig!

nouw.com/hilma
oliviamalm
oliviamalm ,

Åh så kul att du lånade listan <3

nouw.com/oliviamalm