Hej på er alla!

Hoppas att ni har en trevlig söndag vad ni än sysslar med, om det är så att ni har lov eller att ni bara har en vanlig helg. Vissa av er kanske inte ens går i skolan längre och inte har lov eller så har ni lov nästa vecka. Jag har aldrig bra koll på det där med att olika städer har lov olika veckor, förvirrande deluxe. Men det är antagligen för att det inte ska bli kaos och kalabalik i skidbackarna. Själv åker jag inte skidor det slutar bara med att jag hamnar pladask på rumpan i snön och blir kall och blöt brr. Snö är alltid mysigt och här snöar det för fullt, kanske ett tecken på att jag ska göra om min snögubbe som levde i ca 0.00001 sekunder innan han välte. Imorgon är det måndag och man ska tillbaka från helg och vara produktiv - blää vill verkligen inte.

Till något helt annat har någon testat Panduros egna färger?

Köpte ett par stycken när jag var ute idag, behöver egentligen inte några nya färger men det var rea så jag tänkte att jag kan testa dem. Se vad jag tycker om Panduros akryl färger jämfört med de a jag redan har hemma som jag tror är från Winsor Newton och något annat märke som jag inte kommer ihåg vad det heter. I alla fall de färgerna som jag har sedan innan tycker jag om väldigt mycket så det ska bli intressant att testa dessa. Jag har ju penslar som är ifrån Panduro som jag vet att jag gillar, så har i alla fall en förhoppning om att dem ska vara lika bra som penslarna.

Tekniken. verkar int sammarbeta idag heller bilder blir ngn annan gång. 

Love Lei

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej på er!

Jag fick bara ett ryck att försöka måla en örn härom dagen, första gången jag målar en fågel som ser realistisk ut.  Jag blir alltid så himla inspirerad av att se djur och måla av dem. Just sayin att jag hittade bilden på örnen på Pintrest och är inte säker på om jag får använda den egentligen. Om någon vet hur det är med sånt skriv gärna det i kommentarerna så jag vet det till framtiden. Om det nu är så att man inte får använda deras bilder kommer jag att ta bort den. För att vara första gången som jag målade en örn blev jag faktiskt nöjd, trodde inte att det skulle gå och få till fjädrar alls. Speciellt utan rutnät, realism är inte alltid min starka sida men jag är inte heller katastrof på det. Ofta använder jag mig av rutor om jag ska måla av djur och vill få dem realistiska. Åtminstone om det är blyetsh som jag målar med för de rutorna kan man ofta smeta ut och dölja inne i målningen när den är klar. När jag gjorde denna örnen fanns det inte någon linjal i närheten så jag fick helt enkelt skippa rutor. Hur blev den på en skala 1-10? 

Själv skulle jag nog säga 6,5 av 10.  huvudet blev jag mest nöjd med och kroppen blev ändå hyfsad, fjädrarna som också var det svåraste tycker jag ändå blev bra. Med tanke på att det var första gången jag målade en örn. Jag har aldrig sett en i verkligheten men jag såg en på tv för ett tag sen. Det var de som fick mig att vilja måla en, de är häftiga djur måste jag säga. Tycker ni att jag ska måla fler örnar i framtiden? Eller har ni kanske några förslag på andra djur som jag skulle kunna måla?

Love Lei 

Likes

Comments

Hej på er alla!
Sista dagen innan helg och man kan ta det lugnt igen yey. Vara i skolan på fredagar tycker jag alltid känns så himla segt, väntar bara på att sista lektionen ska ta slut hehe.. Dessutom försov jag mig imorse och blev väckt ca 20 minuter innan jag skulle gått hemifrån. Något stressigt men han som tur var. Har hunnit ha två lektioner idrott och samhällskunskap. Lika roligt som det låter, samhäll så gjorde ja ngt som har med ekonomin att göra vet int exakt vad. På idrottslektionen så håller vi på med dans o man ska hitta på en egen dans, vilket är nästan lika svårt som att läsa om ekonomi. Sist jag dansade var typ på ngt disco när jag var ca 10 år. Dass funkar bara inte för mig det blir inte bra och dessutom tycker jag inte att det är kul. Jag och mina kompisar körde snabblösningen och snodde en dans från Just Dance som vi ska försöka lära oss. Bara att hoppas på att läraren inte kommer på oss. Jag har precis ätit lunch någon jätteskum soppa .. Eller så är det jag som är lite för kräsen 🤔. Nästa lektion börjar om ca 20 minuter och är engelska. Jag tror att det är ngt viktigt som ska göras på engelskan.. Någon typ av presentation/ diskussion åt det hållet i alla fall. Ush hatar att redovisa i plugget speciellt på engelska, vet inte varför för jag har egentligen inte svårt för språket men jag tycker bara att det är blä. Efter den lektionen är det hemgång & jag känner typ för att gömma mig under en stor filt hemma. Det är så jädrans kallt ute idag. Förstår mig int på vädret det var vår fint igår och idag är det snö och svinkallt

Love Lei

Likes

Comments

Hej på er alla <3 hoppas att ni har en bra dag!

Här där jag bor är det rena rusk & blåsvädret nästan storm skulle man kunna säga. Som att de inte räckte med att grannarna ovanför hade kalas i natt och man bor på en hållplats så ska det blåsa som bara den när man försöker sova. Dock sover jag med öronproppar så tror resten av husets invånare blev mer störda än mig hihi. Vad ska man göra en så här ruskig söndag då?.. Gå ut o promenera är uteslutet om man inte vill bli både kall & våt vilket jag inte känner för blää. Skulle egentligen ha träffat mina vänner i helgen men nu är dem hemma och är sjuka - tråkigt. Nu sitter jag här och försöker få en del plugg gjort inte det roligaste som finns. Men gör man det inte nu blir allting dubbelt så stressigt om man skjuter upp det. Lärarna verkar inte förtjusta i att planera då nästa vecka blir en kaosvecka då precis ALLT viktigt ska göras på en gång. Blir så trött på att de gör så hela tiden fast man har tagit upp det på klassråd och allt. Får försöka ta lite lätt på det skolan är inte det jag tycker är viktigast i hela världen i vilket fall. Snart är det lov vilket kommer att bli så skönt & då kan man sova så länge man vill. Jag är världens sovgris och skulle nog kunna bli en katt om man får ett nästa liv hihi. Om jag inte har något planerat och det är en grå dag som idag ( förutsatt att jag inte har plugg) så kan jag ligga i sängen o sova/ dåsa nästan hela dagen hihi. Kanske inte de bästa sättet att utnyttja tiden direkt. Men vaknar man 12.00 så har halva dagen gått sedan kanske jag ligger kvar en stund och kollar serier o när man kollar på klockan gången efter så är det fortfarande inte någon mening med att resa sig ur sängen. Det här händer dock inte så ofta kanske någon enstaka gång då och då. Eftersom jag ska vara i plugget nästan alla dagar i veckan. då kan man inte ligga kvar i sängen när alarmet ringer. Sedan är jag mycket hos hästarna och då vill jag gå upp på morgonen för att komma till stallet fort. Så ligga i sängen och låta dagen gå är inget jag gör särskillt ofta. Även om de är väldigt skönt de dagar som jag gör det. Vad hade du velat vara om du inte var en människa?

Säger fortfarande katt (som bor inomhus). Ojsan då tekniken är fortfarande inte helt på min sida. Bild blev det i alla fall även om den är på fel håll. 

Love LeiLikes

Comments

Hej på er & hoppas att ni har en bra dag!

En ny vecka och nya tag helt enkelt vi kör järnet! Åtminstone är det den attityden skolan har .. suck asså.. Eftersom det är sista terminen betyder det att man kör järnet extra mycket och exakt ALLT måste ske enligt planering. Vad gör man då om det blir lite extra stökigt ibland.. ska man säga till eleverna att vara tysta.. Kanske skicka ut gaphalsarna.. Nej svaret är enkelt man kör på som om ingenting händer även om det är så gapigt att man inte hör sina egna tankar. Åtminstone var det lärarens metod sista lektionen idag som var minst sagt stökig. Det får mig och fundera på hur studiefriden ser ut på andra skolor och kanske till och mer andra länder. Jag tror knappast gapa allt man kan skulle vara accepterat i något annat land. Nu har jag aldrig gått i skolan i något annat land än Sverige så jag har inte mycket att jämföra med. Den kaosartade sista lektionen gjorde att jag såklart fick ta med mig jobbet hem.

Skriva instuderingsfrågor om globalekonomi hemma. För mig är ekonomi lite som matte - krångligt- logiskt tänkande bläää. Lite så det går liksom inte in. Mitt dåliga humör som jag hade för ett tag sen verkar som tur ha lagt sig lite grann som tur är, förmodligen bra annars hade jag väll flippat på sista lektionen eller något.. Så förutom skolan och plugga har jag inte hunnit hitta på så mycket. Kaninisarna ska snart få kvällsmat och läggas för med stora träplattor ( de bor ute) inför natten. Sedan har jag projekt laga min skissbok som jag lyckades ha sönder igår kväll. Blev irriterad och skulle sudda ut skiten jättesnabbt och göra om den. Såklart ska man slinta och nu håller ett par sidor på att ramla ur - onödigt. Tydligen ska man inte sudda våldsamt för då går pappret sönder. Inga bilder tekniken krånglar. 

Love Lei

Likes

Comments

Hej hoppas att allt är bra med er!

Ibland har man sådana dagar då ingenting verkar fungera eller något helt oväntat händer. Jag borde nog inte skriva vad men jag kan säga att det var något väldigt läskigt. Dessutom fick jag min period i morse vilket var ganska väntat. Jag hade bara en lektion i skolan idag vilket var väldigt skönt. Så jag tar en ganska lugn dag kan man säga. Dagar då saker och ting inte går vägen för en ska man egentligen bara stanna hemma på, då kan inget knasigt hända. Just nu ligger jag i sängen och kollar på Once Upon a Time en väldigt mysig men smått rörig tv-serie. Det finns en himla massa evil people inblandade som gör allt för att det ska gå åt skogen. Eftersom skoldagen var så kort passade jag på att åka ner på stan och kolla runt en stund. Köpte lite godis hehe för det blir jag alltid sugen på när saker inte går som jag vill. Sedan var jag i lite olika affärer, gick såklart till målaraffären för att se om det fanns några bra deals. Hittade tyvärr inga res fynd det är ofta så oavsett vilken typ av affär det är man går in i att man hittar saker man vill ha och just dem är det inte rea på. Köpte lite nya marker pennor då jag kom på att jag inte hade någon hudfärgad eller svart marker. Dock är dem ganska dyra men så jag har inte massvis med dem, vanliga pennor funkar ju lika bra om man tycker att markers är dyra. Hmm... Vad kan jag berätta mer ... Jag ska till hästarna ikväll och rida för första gången på terminen så det blir kul & intressant hehe.

Likes

Comments

Hej på er alla!

Hoppas att ni har en bra dag. Som tur var så är jag inte sjuk längre det var väl något jag åt på skollunchen aka stan som magen inte tyckte om. Får helt enkelt undvika det stället i framtiden så ska det nog gå bra. Men usch vilket tråkigt väder det är idag, åtminstone där jag bor både grått och kallt och blåsigt på en gång helt enkelt usch. Jag tycker att det känns fett segt nu när pluggandet har dragit igång igen, mindre tid till att måla, vara med kompisar, hästar etc. Just nu är jag i det stadiet då jag helt enkelt inte vill vara produktiv... och det gäller inte bara plugget utan exakt allt. vad jag ska måla, äta göra av min fritid och ja .. jag vet helt enkelt inte vad jag ska hitta på. I talande stund skulle det logiska svaret vara sluta skriva på din blogg och gör din fördjupningsuppgift om 1990-talet. Men blää så skoltrött aja om jag inte gör den nu så får jag sitta uppe med den till midnatt. Det skulle definitvit betydande 0.00 målande för mig idag. Dessutom är jag fett trött på en viss person i plugget just nu ( vrf kan folk aldrif hålla koll på sina saker) så det gör inte direkt mitt redan dåliga humör bättre. Okej adgs för mig att sluta gnälla och försöka få någonting gjort.

Love

Lei

Likes

Comments

Hej på er!
Här kommer en bild på en prickig häst som jag målade av på håltimman i skolan. Hur lik blev den på en skala 1-10. Själv skulle jag nog säga 4. Det syns att den riktiga bilden är använd som inspiration. Men vissa linjer blev off och pappret var gör kort. Hur har ni spenderat denna dag då? Själv ligger man ner krupen i sängen och är magsjuk - segt. Jag tyckte konceptet med matkort i skolan lät intressant. Då jag ofta är kritisk till skolmat men så fel det kan bli. Jag var fett taggad på att åka till stallet och börja ridterminen.. men .. men.. Ändrade planer kan man väll säga. Ni kommer förmodligen få se fler hästmålningar då jag nästan har ett issue med att måla hästar. Dem e så vackra❤️🐴 och roliga djur.

Love
Lei

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg.

Jag heter Lei och är en glad tjej som tycker om det mesta framförallt måla även fota ibland men fotandet blir mest bär jag är på nya plaster. När jag inte gör något av detta gör jag ganska vanliga saker ( skolan för det mesta). Min blogg kommer framförallt handla om målandet hade jag tänkt. Kanske lite om mitt vardagsliv då och då om jag ska göra något som jag känner att jag kan dela med mig av. Jag har bloggat innan när jag var lite yngre och tyckte ibland att det var lite läskigt att dela med sig för mycket av privatlivet. Så Hmm vi får se hur det blir med det. Vad kan jag berätta mer då som jag inte tycker är allt för privat... Låt mig tänka.... Jag är mellan barn och har flera syskon. Djur har alltid varit ett stort intresse vid sidan om att måla, jag har flera stycken. Bland annat två snart åtta-åriga kaniner som det finns massor med roliga historier kring. Jag har spelat piano sen jag var väldigt liten och lyssnar nästan alltid på musik eller "mainstream saker" som min lillebror skulle kalla det för. Häng gärna kvar om ni tycker det låter intressant.


Likes

Comments