Tillbaka vid skolbänken

Allmänt

Hej alla!

Nu har dagen äntligen kommit! Jag har hittat tillbaka till skolbänken efter alla dessa (endast tre) år från studierna. Räknar inte in den ettåriga distansutbildningen då den var värdelös och helt på distans...
Nu är målet att om två år sitta med titeln Merkonom.
Halva dagen har gått, hittills bara introduktion, vilket förstås också är viktigt. Men det känns trögt, 6 timmar introduktion och en del av sakerna känns inte alls relevanta och tiden skulle kunna fyllas med mer värdefull information. En del kanske värdesätter den informationen på annat sätt visserligen, men personligen intresserar det inte mig hur skolan såg ut när min lärare började årskurs ett och hur mycket nyp i öronen eller timmar i skamvrån han fick.


Regnet öste ner imorse och vi hann inte ifrån det. Så Schnappen fick dra på sitt tjocka vintertäcke med spänd luva och jag tog vattentåliga ytterkläder. Schnappen var kränkt och jag var genomblöt, kunde krama ur samtliga kläder när vi kom hem efter en kort morgonpromenad.

Men samtidigt som jag går och är rädd om mitt plattade hår så att det inte exploderar av vattnet är det alldeles ljuvligt med ordentligt höstväder! Min absoluta favoritårstid.

Jag väntar nu på att fortsatt introduktion ska bli färdig. Jag vill ju börja med själva plugget nu! Men imorgon kör det igång.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229