Stugliv!

Allmänt

Hej alla!

Idag körde skolan igång på riktigt! Det ska bli så spännande att genomföra den här utbildningen och jag har redan börjat med inlämningsuppgifter. Praktiken kör jag igång redan på måndag!

Imorgon åker jag och mamma till Stockholm på shopping och 50-årsfest. Så Schnappen fick åka till pappa på stugan ikväll.
Det är alltid så skönt och avkopplande att komma ut dit och Schnappi är gladare än någonsin när han får skena runt. Han får verkligen valpenergi och hans ben är åt alla håll och kanter när han flyger över klipporna. Jag kan bara inte hålla honom kopplad under de omständigheterna, när han har möjligheten att vara fri och själv välja om han vill ligga på trappan för att hålla utkik eller skena omkring. Något som också är så skönt med att komma till skolan är att man inte behöver bry sig om hur man ser ut! Det är bara att dra på sig raggsockorna och stövlarna och gå ut och njuta.
Jag hittade lite bläcksvamp som jag tog med mig hem och stekte till kvällsmackan, så otroligt gott!

Nu är allt packat och klart inför morgondagen och jag sitter klistrad framför Melanie Martinez film K-12 som släpptes idag!!!

Ha en fin kväll alla fina!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229