PEPP - Nostalgitripp

Allmänt

Jag har en massa flyttkartonger i min mammas garage som jag behöver gå igenom. En del har jag kommit igenom, andra behöver jag gå igenom igen och en hel del har jag kvar.
Just nu sitter jag och går igenom mina gamla skrivhäften. Jag har alltid älskat att skriva! Jag tycker det är så mycket enklare att formulera mig i text än i tal.
En del av grejerna jag läser, saker från när jag var liten, 7 år och uppåt, är riktigt jobbiga och minnena som kommer upp är riktigt tunga att se... En del saker läser jag första meningen av och bläddrar vidare, det vill jag inte läsa.

Men det finns även många bra saker! Jag har till exempel skrivit ner många citat, mycket peppord. Och jag tänkte dela med mig av några här och nu. Det är en del citat som kan vara bra och viktiga att ha med sig genom hela livet, och som kan behöva upprepas några gånger för att komma ihåg.
Enjoy!

- Dina möjligheter till framgång står i direkt proportion till hur mycket glädje du får ut av det du gör. -

- Låt aldrig någon komma till dig utan att lämna dig bättre och gladare. -

- Det största misstag vi gör i livet, är att leva i konstant rädsla för att vi kommer att göra ett. -

- Allting är svårt innan det är enkelt! -

- Det är aldrig för sent att bli den vi skulle kunna vara. -

- Du kan bli besviken om du misslyckas, men du är dömd för alltid om du inte försöker. -

- Fråga dig själv om det du gör idag tar dig närmare det du vill göra imorgon. -


Jag skrev upp dessa i början på min nya anteckningsbok från Masai som jag tänkt ha i skolan, så att jag kan läsa igenom dem de dagar jag känner att jag absolut inte fixar det, för jag lovar att det kommer (många) sådana dagar.

Ha en fin kväll!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229