Nasse

Djur

För inte längre än kanske två veckor sedan meddelade jag gänget i stallet att jag skulle ta en paus från hästarna. Det kändes inte bra att komma dit då jag dels blivit så rädd för en av hästarna (efter en spark helt i misstag) och han har mig "runt sitt lillfinger" sedan dess. Han märker så fort jag kommer i närheten av honom att jag inte känner mig säker.
Men dels har det blivit lite som ett måste. Det är ingen någonsin som sagt att jag måste komma dit! Utan det är någon inre röst jag har som säger åt mig att åka dit varje dag även om jag skulle behöva ta tag i en del andra grejer.

Men så kommer de hem efter en tävlingshelg med Nasse i bagaget. En 10-årig Welsh Mountain ponny och jag kunde bara inte motstå honom! Jag åkte dit idag för att träffa honom och till en början skrattade jag bara, men så föll jag pladask och blev förälskad. En lyhörd liten grabb som jag tror jag kommer ha mycket kul med!
Han går ju inte att rida med tanke på att han är liten som ett ekollon och jag är lång som en flaggstång. Men det finns ju så mycket annat man kan hitta på också!
Jag ser fram emot fler kvällar i stallet men måste även påminna mig själv om att det inte är någon som tvingar dit mig. Det ska vara roligt och jag ska vara motiverad, annars är det ingen idé! Och det är helt okej att stå över en eller två kvällar.

Men hur söt är han inte!?! Han är ju som en hund!

  • Djur

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Norrlandstjejen
Norrlandstjejen,
Åh så söt 😍nouw.com/norrlandstjejen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229