Inköpsresa!

Allmänt, Resor

Hej alla!

Som sagt så var jag ju på spännande äventyr igår. Jag hade verkligen ingen aning om vad jag hade att vänta mig! Det enda jag visste var att vi skulle på inköp.

Emma mötte upp mig och vi åt lyxbrunch på Espresso house innan vi satte oss i taxin mot vårt möte på Stockholm Fashion District. Vilket ställe!
Jag blev nästan starstruck, aldrig i mina vildaste drömmar hade jag ens haft en tanke på att en dag befinna mig på en sådan plats. Klädkollektioner i varje hörn och gångar så jag höll på att gå vilse till toaletten.
Det var verkligen en häftig upplevelse och jag hoppas jag får chansen att göra det fler gånger. Däremot var det ingen lätt uppgift, speciellt inte första gången. Det svåraste var nog att lämna bort vad man själv tycker om, utan man måste se till vad vi har för kunder i butiken och vad de skulle tycka om kläderna vi väljer ut.
Nio klädställningar fullproppade med kläder att bara välja och vraka mellan. Men till slut kom vi fram till något och jag tror att vi båda (alla tre) blev riktigt nöjda i slutändan!

Vi hann inte med mycket mer än så. Det var bara att bege sig mot bussen igen och samma tråkiga resa hem. Dagen igår gick verkligen så otroligt fort!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Jag skulle gillat att vara där bland alla klädernouw.com/stenhagenbettan
Dramigframlanges
Dramigframlanges,
Det var faktiskt riktigt häftigt! 😃 Synd bara att jag inte fick ta hem något till mig själv..nouw.com/dramigframlanges
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229