Första september!

Allmänt

WOW vilken respons jag fick på gårdagens inlägg! Det var både positiv och negativ respons, givetvis, sällan är alla överens i en debatt. Några kom in på sidospår, några missförstod hela texten osv. Men det var jättekul att nå fram till så många människor med mina åsikter, det vill jag göra mer av.


Imorse hann jag knappt vakna innan telefonen ringde. Jag blev så glad över samtalet och imorgon ska jag göra något jag aldrig gjort förut och jag ser så otroligt mycket fram emot det! Det känns som det hela tiden öppnas nya dörrar för nya möjligheter just nu och ingen kunde vara gladare för det än jag.

När vi landat lite efter morgonens roliga nyheter tog jag med Schnappi för att titta på agilitytävling. Det ser så roligt ut och jag kan inte vänta tills den dagen jag har en ny/till stjärna att själv träna med och kanske till och med våga starta en klass för första gången i mitt liv. Jag har ju dock inga tävlingsnerver alls och är antagligen världens sämsta förlorare... Allt visar sig med tiden!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229