Dag 3 - Ett ögonblick

Jag har två ögonblicksbilder jag skrattat åt tills jag stått dubbelvikt. Antagligen roligare för att jag vet bakgrunden åt dem...

Första bilden är en staty av Nils Ferlin.
Jag tog bilden i samband med att min klass i Stockholm hade stadsorientering, vi var indelade i grupper för att lära känna varandra bättre, och med våra grupper skulle vi hitta olika platser runt om i Stockholm. Statyn av Nisse var en av dem.
Som ni ser är det även en man i bakgrunden. Jag tänkte inte på honom när jag tog bilden, men direkt efter kom han fram och pratade med oss. Det kan ha haft att göra med att jag frågade honom ”Är du Nils Ferlin?”. Han svarade givetvis nej... Allmänbildad som jag inte är så hade jag ingen aning om vem Nils Ferlin var då. Men mannen berättade.
Det jag tycker är så galet roligt med den här bilden är att jag tycker den främmande mannen är en kopia av statyn! Och jag förstår inte hur man inte kan tycka det!! Det är ju snarlikt!

Den andra bilden har egentligen ingen story bakom sig. Jag tog den på en hundutställning i Norrköping och tyckte den blev klockren när hunden blinkar med ena ögat och tittar in i kameran med det andra.
Flörtar lite liksom..;)

  • Nära - Österhagsvägen, , Åland

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229