Båtutflykt!

Sitter i skrivande stund på färjan påväg till Sverige! Jag kan inte minnas när jag senast åkte Kapellskärsbussen till Stockholm, det måste ha varit när jag åkte till Sri Lanka vilket var i februari. Det känns konstigt av någon anledning, att jag åker så sällan när jag för bara ett par år sen pendlade den här vägen nästan varje helg!

Jag är trött, det är iskallt ombord och idag gör min kropp så ont... På senare tid har smärtan varit tydligare än den brukar, det är lättare att sätta fingret på var det gör ont. Det är på ett sätt skönt då det är enklare att beskriva för andra! Nu är det knäna som är värst och trapporna tar kol på mig. Även armbågarna och fingrarna är jättejobbiga just nu. Det här är något som jag nästan aldrig upplevt förut. Jag har bara haft så ont överallt men det har varit så diffust och ingen kan hjälpa om man säger att man har ont i hela kroppen. Att det blivit såhär tydligt är som sagt jätteskönt, men smärtan blir alltmer påtaglig...

Jag tror dock att jag inte kommer hinna tänka så mycket på det under dagen! Emma möter mig i Cityterminalen och så åker vi på roligt möte! Såå exalterad!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229