50-årsfest

Allmänt, Resor

Hej alla fina!

Det har verkligen varit en fullspäckad helg!
Igår morse åkte vi till Sverige, spenderade några timmar på Täby centrum, shoppade loss och njöt av en sushilunch.
Passade även på att gå in till Masais butik i centrum vilket blev väldigt lärorikt. Så fort jag nämnde att jag jobbar med återförsäljning för bl.a. det märket så började kvinnan i butiken att berätta en hel del "inside information" som jag personligen kan ha nytta av. Det var verkligen jätteroligt att lära sig nya saker och hon var supertrevlig!

Efter flera timmar på Täby centrum åkte vi till hotellet, bytte lite kläder och gick ut på stan för att gå ännu lite till. Vi gick till Saluhallarna, som tråkigt nog inte hade mycket alls att erbjuda, bara en massa fula fiskar och kött. Så istället gick vi och fikade till Waynes coffee där jag drack livets godaste mojito limonad och åt en mini mudcake, jag tror det var den godaste fikan jag någonsin ätit!

Sedan var det dags att göra sig i ordning för 50-årsfest!
Jag satte mig på hotellrummet och började platta håret. Efter ungefär halva håret slocknade plattången och ville inte fungera i något av uttagen. Så jag fick ändra min hårplan, liksom min klädplan. Tanken var att jag skulle ha en klänning på mig, men under resans gång fick jag reda på att festen skulle hållas utomhus. Det var ingen idé att gå med klänning då jag skulle frusit ihjäl, det var kallt som det var men jag var mycket bekvämare att gå i byxor! Trots att det inte höll sig så mycket till temat - 1969.
I vilket fall som helst var det jätteroligt att träffa allihopa, både släktingar och vänner som man bara träffar max en gång i året!

Kvällen hade en överraskning, vilket var en hundvalp i familjen. Bland det sötaste jag sett (visserligen är väl alla valpar det). En annan överraskning var tårtan - en korg med blommor. Riktigt häftig och riktigt god!

Idag har vi hälsat på min kusin och hans familj och sedan bar det av mot Norrtälje där vi shoppade lite till och jag har äntligen fått tag på en pälsjacka!! Nöjd!
Nu är vi äntligen hemma och Schnappi mötte oss med ett stort leende innanför dörren! Som vanligt när jag åker bort får jag alltid jättedåligt samvete som lämnar honom. Nu hade han varit hos pappa men blev lämnad hemma hos oss på eftermiddagen. Men för att lindra mitt dåliga samvete köper jag alltid något åt Schnappi som han får så fort vi kommer hem, oftast leksaker, så var fallet även idag och han blev hur lycklig som helst och skenade runt på gården med den!
Underbara hund!<3

Längtar tills jag får krypa ner i sängen och bara sova!! Imorgon drar min praktik igång, inget nytt men ändå spännande.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229