Nej nu checkar jag ut. Precis smällt i mig en burk yoghurt och en burk pudding, hehe. Bara käkat choklad nu under kvällen och hade inte heller ätit middag😂 Quickfix kan vi väl kalla de. Lätt mätt som fan nu, gah.
Ska snart lägga mig, är döds trött nu. Både fysiskt och psykiskt. Gjorde klart första inlärningen, så 1/3 done! Imorgon gör jag andra och sista på onsdag, de lär bli perfekt. Sen ligger jag inte efter längre och nästa läxa blir som vanligt söndag.

Ska gå ut och röka nu. Sen ska jag dö i sängen. Vart så seg och fick ont i huvudet.. ☹️ Behöver nog sömn bara.

Haha förresten, jag mötte en tjej idag som fråga mig om jag var ifrån Serbien. De är tredje människan här som tror de. Fattar inte?? Måste googla på hur de ser ut därifrån, har verkligen noll koll men tvivlar på att jag är lik.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är jag Påväg hem från stan. Köpte två typ t shirts, kaffe och lite ätbart. Jag kände mig fett trött nu så var tvungen att köpa ännu en latte för att orka gå hem, haha. 😂

Ska direkt nu sätta in mig i plugget, så mycket. Dels har jag en rest från förra veckan som bara inte blev klar. Det var ett ämne som jag tycker är SJUKT TRIST och likaså uppgiften. Därför vart de att jag segade med den. Förutom det är det två nya uppgifter som ska in. Så jag får ligga i.
Samtidigt försöker jag tänka att de är så viktigt. Detta är en utbildning jag vill ha och som kommer gynna mig när jag är klar! Man gör aldrig fel genom att plugga och lära sig nytt. De gäller bara att komma ihåg varför jag börja och inte tänka kortsiktigt.
Nu ska jag skynda mig hemåt. Puss!!

Likes

Comments

Jag lever hehe 😉
Har varit allmänt trög med de mesta, ligger efter med skolan också. Ärligt så har jag varit deprimerad till och från. Mitt måeende är och har alltid varit ostabilt, men nu är de ändå de bästa på länge. Jag får som panik attacker / ångest attacker som varar oftast i 1-2 timmar. Ibland om jag har otur kan de vara upp till femton timmar. Under de timmarna mår jag skit, är väldigt låg och negativ till precis ALLT. Oftast försvinner de ganska fort och då är de som vanligt igen. Så även om mycket kan se bra ut på ytan kan faktiskt vem som helst tampas med psykisk ohälsa.

Iallafall, till något annat. Jag mår nu bra och är taggad på livet och hösten! Redan oktober så när jag sätter min fot i Sverige kommer de vara kallt, men med alla roliga spännande utmaningar och mål jag har så kommer de vara okej. Jag är tvungen att åka lite tidigare än planerat härifrån. De var ett beslut jag själv tog eftersom de kändes rätt i hjärtat, men samtidigt känns de trist att lämna detta.. Fast de är inte föralltid, vem sa de 😘

Vi hörs senare så ska jag berätta mer. Puss.

Likes

Comments

Satt där igår, önskar att Sverige hade så klar blått vatten. Wow. Sen kom kissen och joina, den var först nere vid vattnet och försökte fånga fisk.

Finns så mycket ute katter här, gatukatter. Har varit så på många ställen jag varit på, men jag vänjer mig aldrig. De är så synd om dom.. missarna. Skulle vilja ta hem allihopa! ❤️ Fast här är de bättre än i tex Spanien, här har de mat som folk sätter ut och så. De klarar sig liksom. Jag har bara sett EN urmagrad katt.

Likes

Comments

Hej och välkommen till min nya blogg!
Jag antar att alla som hittar hit gör de via mina sociala medier, därför tänker jag inte skriva någon presentation om mig! Ni som inte känner mig får lära känna lilla moi 😃

Ja, tanken med bloggen nu är att mina vänner och bekanta ska kunna hålla lite koll på mig. Man är så usel på att höra av sig till alla varje dag, iallafall jag. De är svårt tycker jag. Jag befinner mig iallafall just nu på rhodos. Igen! Ni anar inte hur skönt de är att göra något utanför sin "comfort zone". Alltså jag literally bara drog igen, hehe. Tog ledigt från jobbet och stack. Något jag aldrig skulle gjort för ett halvår sedan, om ens en månad sen. Jag vet inte vad som hände, men jag börja typ känna mig gammal. Lite som att varför inte nu? Dessutom vet jag att jag kommer ångra mig annars, i framtiden.

Så ja, jag är här nu!
Idag är de onsdag och jag ska ta mig till ett apotek.. Har så satans ont i magen, uscha. De är 23 grader här och strålande sol.

Hörs sen, puss.

Likes

Comments