JULIA DRAGSTEN CONTACT:DRAGSTENS.BLOGG@GMAIL.COM

​Igår tog vi en lunch och lite bad i polen nere på Ocean club nere vid havet. Väldigt god mat och fin utsikt. 

Likes

Comments

// Topp+skor från Nelly.com - Väska från Louis Vuitton //

Likes

Comments

​Har länge gått och suktat efter dessa solglasögon, om det är något att jag gillar att lägga pengar på så är det solglasögon av bra kvalité. Och Ray ban är ett favoritmärke, så igår slog jag till på ett par klassiska clubmasters, är kär i dom. Så nu har jag ännu ett till par i min lilla ray ban samling :)

Likes

Comments

Något av det finaste jag vet är solnedgångar. Solnedgångarna här nere är så otroligt vackra, solen brukar gå ner bakom bergen och det är så fint.

Likes

Comments

// Bikini från Hot Anatomy - Ray ban round metal //

Likes

Comments

​Äntligen är vi tillbaka i Marbella! Har längtat så, lägenheten, maten värmen eller ja, allt. Vi landade sent igår kväll så direkt när vi vaknade imorse fick vi åka iväg och handla och fylla upp kylskåpet lite. Nu är vi iallafall nyss hemkomna från kvällens middag på Tuktuk och vi sitter ute på altanen och myser och umgås lite. Hoppas ni haft en bra dag, puss och godnatt! <3 

Likes

Comments

I år firade jag största delen av midsommar tillsammans med min släkt, vi var ute vid sjön, åt en massa gott och umgicks. Senare på kvällen åkte till Julia och Emma och spenderade en mysig kväll tillsammans med dom.  En lung men väldigt bra midsommar. 

Likes

Comments

Instagram@juliadragsten