Dragonyra Poppyothic

Hej! 👋✌

Nu är vi här igen, i sommarmånaderna. (Jag förstår inte riktigt det var januari igår?) Och nu går allting fort som f-. Ja. Pls help. MEN det som jag egentligen tänkte dela med mig av denna dag i Juni var lite bilder (som vanligt), denna gång från en studieresa till Stockholm (!). Without further ado, enjoy.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Till slut är gladare tider på ingång, och även fast skogen utanför mitt köksfönster inte är grön än och döda rester från hösten fortfarande syns här och där är solskenet och de något förhöjda temperaturerna allt som krävs för att sätta mig i ett mood som säger I CAN DO ANYTHING I WAAANT även fast det inte alls är sant då det fortfarande är två månader kvar till studenten (!!) och jag har prov i vad som känns som varje ämne direkt efter att påsklovet är över.

Påsklov? Pfft, vilket påsklov?

Åh, vad var det? Ursäkta jag hör dig inte över prasslet av blad som vänds i mina skolböcker.

Men det hindrade inte mig och Gabriella för att ge utlopp för våra vårkänslor i fredags. Efter att ha kämpat som fan med våra gymnasiearbeten blev de slutligen inlämnade, och det tillsammans med att vi nu faktiskt är liiite lediga ifrån skolan förtjänade att firas.


Likes

Comments

Här kommer ett inlägg som dröjt otroligt länge. I somras (!!) var jag i London, och jag ville vänta med att publicera det här innan jag hade redigerat klart alla bilder (*host host* flera hundra stycken...), vilket blev klart IDAG. men jag tänker inte ge er alla bilder för det hade blivit alldeles för många, så ni får ett urval istället.

Jag är lite för lat för att ge er några specifika detaljer förutom att jag var där i två veckor på en av EFs många språkkurser, och jag är så nöjd med allt de erbjöd! Men som jag sade är jag lat och tänker hänvisa er till min Ambassadör-sida om ni vill ha mer information om EF 😉: http://my.ef.com/lovisa.dragonyra

Njut nu av videon och alla bilder istället, de är så fina så ^^

Likes

Comments

Är grill- och badkvällar with me friends.

Är spontana utflykter med min familj och att ta med mig kameran.

Är att spela teater med fina människor.

Fotograf: Martin Bergström, Lavendelfoto

Är lite extra lyxiga frukostar.

Är sommartorsdagar, utomhuskonserter och att sjunga mig hes.

Är spontana utflykter med mina vänner.

Är Pride-firanden och parader.

Är att resa och upptäcka nya platser.


...och en hel massa andra saker som skulle göra denna listan ännu en aning för lång. ​

Likes

Comments