Böcker, Djuren, Hamstrarna, Naglar, Pinterestfoton, Skola

​Hoppas att ni har haft en bra dag, det har jag även fast det blev lite stressigt och att det kändes som att jag hade sovit i ungefär 1 timme men dagen blev bra. Jag var i skolan, kom hem, var med min häst och mina hamstrar läste lite, drack té och kom precis ut ur duschen och ska pyssla om mina hamstrar och sedan köra lite yoga och sen sova.

Hoppas att ni får en bra dag i morgon också! 

Likes

Comments

Hamstrarna, Skola, Böcker, DIY

Idag har jag städat rummet och gjort det fint, jag har sytt lite men det gick inte så bra så jag gav upp...

Jag har städat burarna hos hamstrarna och läst lite ur en bok som jag har fått som "läxa" att läsa ut under helgen, den är väldigt bra och heter Letters to the dead, den handlar om en tjej som får en uppgift av sin lärare där hon ska skriva ett brev till en död person, den första personen hon skriver till är Curt Cobain som är hennes döda systers favorit artist men efter det första brevet kan hon inte sluta, hon skriver bland annat till Amelia Earheart, Amy Winehouse och River Phoenix.

Jag har lite So som jag måste ta igen och sen måste jag läsa ut boken idag, söndag eller måndag och göra recension på den och redovisa.

Trevlig helg! :)

Likes

Comments

Oljor, Djuren, Hamstrarna, Naglar, Hår, Pinterestfoton

Välkommen till min blogg! Här kommer jag att skriva som i en dagbok efter dagen bara så att jag kan skriva av mig.

Nu tänkte jag att jag ska skriva lite om mig. Min största dröm är att jobba med djur och jag vill verkligen bli veterinär när jag blir äldre, jag gillar verkligen skolan och att lära mig saker, mina favorit ämnen är No och Bild. Jag älskar att lära mig om naturen och om kroppen och göra lab och jag älskar att vara kreativ och måla och skapa. Jag tycker inte att jag har så mycket fantasi men när jag får en liten idé så fortsätter jag bara och sen när jag ser resultatet blir jag alltid förvånad över att jag har ganska mycket fantasi ändå.

Jag är väldigt intresserad i stenar och oljor och såna där saker, jag har inspirerats av YouTubern HolisticHabits och jag tror att stenar och oljor och andra såna saker kan få en att må bättre om man vill tro på det. Det är svårt att förklara men jag gillar verkligen sånt. 

Jag älskar att måla naglarna och fixa med mitt hår och håller på med oljor, bland annat kokosolja och pepparmintsolja och annat för att få längre hår. Jag är också ett väldigt stort fan av butiken Lush som jag bara älskar, jag älskar att det bara är gjort på bra grejer som är bra för kroppen och framför allt älskar jag deras ansiktsmasker och badbomber.

Jag har massor av djur, hästar, hundar, katter, hamstrar och ödlor. Just nu har jag fyra hamstrar snart fem. Till vintern kommer jag att börja föda upp guldhamstrar. Alla hamsterburar tar upp en stor del av mitt rum vilket jag inte riktigt är så nöjd med då jag vill ha så många andra saker i mitt rum som inte får plats på grund av alla burar. Men om jag inte hade hamsterburar i mitt rum hade jag nog inte känt mig så hemma i mitt rum som nu.

Jag hoppas att jag fick med det mesta i den här lilla texten. Jag kommer nog skriva här några gånger i veckan när jag hinner och inte sitter och pluggar. :)


Likes

Comments