Löning igår, så då blev det förstås 450 kr att köpa nya aktier för. Efter lite fundering så blev det en Industrivärden C för 196,4 kr och en Kinnevik B för 248,5 kr. Därmed är jag nästan klar med att köpa alla de investmentbolag jag vill ha, det är bara Latour kvar, men de får jag köpa nästa månad. 

Hittills går det inte så bra för portföljen, den har backat 20 kr då det är lite sämre läge på börsen just nu. Men jag ser det som att jag istället har möjlighet att köpa till lägre pris. ;-)

Så just nu är portföljens värde 880 kr. 

På återhörande om en månad!

Likes

Comments

​Som brukligt är det kanske bäst att inleda med en presentation.

Jag som skriver har just nu en unghäst som jag håller på att utbilda. Men jag vill gärna ha en minst lika fin häst om elva år, när nuvarande häst ska börja trappa ned lite. 

Därför har jag börjat spara till drömhästen och du är välkommen på min resa!

Jag började för några veckor sedan, då satte jag in 450 kr på avanza och köpte aktier. Planen är att sätta in 450 kr varje månad, samt uppdatera här val av aktie och hur det gått hittills för sparandet. Jag tänker satsa på att endast köpa investmentbolag. 

Den första månaden köpte jag en Investor A för 400,2 kr och en Ratos B för 40,71 kr. Jag återkommer med månadens inköp så snart lönen landat på kontot. 

Med 450 kr/mån i elva år blir det minst 59 400 kr, men jag tror att ränta på ränta-effekten kommer ge mig mycket mer pengar än så. Så häng med vetja!

Likes

Comments