Såjaa, nu är designen till nya bloggen nästan helt färdig så vi tänkte släppa den nu. Har dock lite kvar att fixa på den men vi kör ändå! Hoppas ni gillart ;)

tryck ---> HÄR <--- för att komma till den

Byeeeee Nattstad

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

För er som undrar varför vi inte uppdaterar så är det på grund av att vi håller på med en ny blogg. Ingen trivs på nattstad, jag själv tycker i alla fall att det är jättetråkigt att blogga här så vi kommer att börja blogga på en annan bloggportal! Härligt med en nystart faktiskt. Jag håller på att fixa designen men vi kommer inte att släppa bloggen förrens designen är helt perfekt, så stay tuned guys....
/ F


Likes

Comments

+går på världens bästa skola och har lärt känna så många underbara människor redan!

- kommer dock bli så himla mycket plugg, särskilt matte, så hoppas jag överlever.

+bokade en resa häromdan! Dock rätt långt kvar men de är så skönt att ha nått att se fram i emot när de är januari och 50minus grader typ.

-en grej som tynger ner mig lite som jag inte kan skriva om här. Men förhoppningsvis blir de bättre snart.

+de är snart höst ute och då är de så himla mysigt. /C


Likes

Comments

Godkväll readers!

Usch, hade feber när jag gick och la mig igår och vaknade upp imorse och mådde inte alls bra. Så proppade i mig en alvedon och fick överleva dagen ändå. Efter skolan drog jag & några classmates en shopping- & fikarunda, köpte min efterlängtade jacka äntligen och lite andra småsaker. Haha det börjar ju bli en vana nu! Spenderar halva studiebidraget på fika typ. Träffade Sara och snackade en del också.
Imorgon är det inskolning i slottskogen och efter det ska jag sova hos någon tror jag! Vi får la seee, puss /F


Likes

Comments

Hej! Kom hem för typ en timma sen. Slutade skolan vid halv 4 och åkte in till stan med Filippa, Samuel, Johanna och Petrus. Köpte lite skolgrejer och drog en standard fika haha vi fikar varje dag nästan!

Nu ska jag ta en prommis och ringa Vanessa. Sen förbereda inför nollningen imorgon, om jag ska gå men förmodligen. Ha de gött /C

Likes

Comments

Hallå, hade en riktigt skön kväll i fredags! Var verkligen supertrött igår (därför ingen bloggning) men mår mycket bättre idag. Ska dra ut på en fotorunda snart I think så att det blir lite roligare inlägg. Hade tänkt dra in till Göteborg idag och köpa jackan men jag tror inte att jag hinner.. får ta det imorgon tror jag! 
puss F

Likes

Comments

Tjena!

Nu har vi nyss vart på bio och är påväg hem till Petrus med några classmates. Kommer bli en riktigt skön kväll! Petrus hängde med mig hem efter skolan och gjorde pannkakor medan jag bytte om till mjukiskläder. Omöjligt att se bio utan mjukisar! Vi hörs sen/imorgon
Kram F

Likes

Comments

Hej, vart lite svårt att blogga de senaste eftersom vi var på hajk med klassen igår, kom hem vid 1 idag och somna direkt i sägen i några timmar... Men de var mysigt faktiskt! Tänk att vi känt varandra i exakt en vecka bara, det känns som jättelänge!!

Men ska sova nu så jag orkar upp till skolan imon. Fredag äntligeen och det blir antingen fest hos en klasskompis eller bio! Lutar ut bio vilket nog är bäst med tanke på att jag börjar bli sjuk. Men godnatt då /puss C

Likes

Comments