Jag vet srsly inte om jag ska ha kvar den här fula bloggen eller inte.. Liksom jag är inte så aktiv och när jag väl göra något så är det så sjukt ointressant.. Jag pallar typ inte, det är rätt mycket nu med vänner och skola osv. Tror inte jag kan hålla igång den här. Så jag gissar på att det här är hej då. 

Förlåt mig ni få läsare jag kanske har. Tror inte ens ni bryr er så mycket om att jag lägger ner för ett tag. Bye.


Okej alla vet att jag är ful.. Så fattar inte ens varför jag försöker. Vi hörs. hejdå.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter o lyssnar på den här just nu. Eh. Ja. Jag har inget att skriva om.. Uhuh världens sämsta blogg ju. Jahopp. JUSTE JAG ÄR FUCKING LEDIG IDAG! OMFG DET ÄR AWESOME OKOKOKOKOKOKOK BYE!


Likes

Comments

hey jag är duktig och pluggar, woho. Religion suger, hatar det. Liksom idk.. umh allt är bara jobbigt, varför måste man plugga under lovet? Ugh.. Aja ska sluta klaga o ta o göra nått. Bye.

Likes

Comments

IWOWOWOWOWOW DET ÄR JU FREEKIN VÅR TYP. DET ÄR JU UMH TYP EH... 4 GRADER UT ;D LOL! 

okej seriöst nu hej, umh,. Vad va det jag skulle skriva om? Eh... Aja what ever. :3 Vad händer idag då folk? Hey jag gillar min outfit btw, it's ribbbbbbs! och jag typ dör, mina armband är fina okokokok sen har jag coola skruvar i öronen (liksom skruvar såna där man skruvar in i trä eh?) ah laddar kanske upp en bild på dom sen :3 

Likes

Comments

Hey, jag har sportlov, wiiiie. Och det börja ju bra också... -.- Va tvungen att gå upp halv åtta idag för att fodra grannens hästar som jag tagit handom sen i Torsdags... Väldigt jobbigt. Sen så har jag redan hunnit träna lite idag. Heheh och nu så är jag typ död och trött o massa skit. Btw lyssnar på Awesome musik också! :'3 

Nickelback en låt utav dom från min fina spotifylista! ^^

 


Likes

Comments

När jag säger att jag ser ful ut så menar jag det. Jag är ingen fucking attention seeker. Ni som tror det, Fuck you. Jag kan helt ärlig säga att jag är ful och det är exakt vad jag tycker. Så ni som påstår att jag säger det för att få uppmärksamhet så har ni extremt FEL! Jag gillar inte hur jag ser ut, förlåt mig då. 
 

hejdå nu har jag fått skriva av mig lite saker och ni som vill klaga på min blogg, Fuck you too. Bye <3

Likes

Comments

SRSLY PALLAR INTE MED SKOLAN, SÅ SJUKT TRÅKIGT OCH JOBBIGT. UHUHU OCH NU HAR JAG EN FUCKING MATTELÄXA PALLALALALALALA SEN IMORN SKULLE JAG GÖRA NÅGOT FULT MATTE PROV SOM JAG HADE MISSAT. ORKAR INTE. (/.-)'' 
 

Ursäkta att jag är så ful, kan inte rå för det. 

 

(Låten spelas just nu på min Spotifylista.)


Likes

Comments

Han hatar mig srsly. ;-; Känner stor kärlek här... Uhuhu. Men ja. jag har tråkigt och orkar inte blogga. Mitt liv är tråkigt. Heddå.


Ursäkta mitt fula ansikte och hela mig.

Likes

Comments