​Köpte en ny målarbok för vuxna idag, då jag har snöat in en del på det! Orientalisk mandala!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är det bara några timmar kvar av denna torsdag, sen är det fredag! Och sen äntligen helg!

Likes

Comments

Idag har jag fått uppleva det vidrigaste hittills i jobbet, det stank fylla i hissen! Som helnykterist är jag extremt känslig för alkoholstank så att behöva moppa bort massa öl som stank i hissen var vidrigt! Fick kväljningar av att bara befinna mig i hissen! Fick dessutom moppa flera gånger och använda medel för att få bort stanken

Likes

Comments

I fredags började en pundare bråka med min kollega när han skulle hämta grejerna i städskrubben (vi jobbar med Trappstäd). Vi brukar alltid ställa upp porten så vi ska slippa ställa ner grejerna när vi ska lämna dom. Den här pundaren hade tydligen skrikit åt min kollega att lossa kedjan från dörren annars skulle han hämta bultsaxen. Tydligen hade han varit väldigt hotfull vilket gör att min kollega inte kan gå in och hämta grejerna. Han går därifrån och kommer in till mig som sitter i vår lokal. Efter en stund kommer den här mannen som är påverkad av nåt och bankar hotfullt på dörren. Min kollega ringer till han som är chef här. Han kör hit på en gång men det tar ett tag innan han kommer. Min kollega ringer även till polisen som kommer hit 3 stycken. Dom frågar oss vad som hänt osv. Sen kommer chefen. Efter snack med polis och chef om vad som hänt beslutar chefen att skicka hem oss. Nånstans mellan 9-9.30 fick vi gå hem. Skönt såklart men samtidigt var man ju lite skakig över det som hänt. Min kollega gick på semester då och ska vara borta 5 veckor, han vägrar kommat tillbaka hit efter..

Likes

Comments

När man inte har nåt att göra på jobbet är det lika bra att göra nåt åt situationen och plocka lite blåbär :-)

Likes

Comments

Mina raster är väl behövda även om vi inte har jättemycket att göra. Efter en port är det skönt att få sitta ner och ta det lugnt, dricka lite kaffe, dricka vatten och äta kvarg

Likes

Comments

Jag blir så trött när jag får höra sånt från folk som verkligen inte fattar. Dom vet inte hur det är att ha en depression. Dom tror att det är så himla lätt att bara rycka upp sig, hade det varit det så hade jag gjort det för över 8 år sen! Det är inte direkt så att jag vill vara deprimerad, det är inte kul. Alltid när jag säger att jag är dålig på nåt t. ex så får jag höra: ryck upp dig, sluta vara en sån martyr! Hittills har jag varit stark men det kommer komma en dag då jag bryter ihop när någon säger det.

Likes

Comments

Segt att jag måste sitta ut tiden på jobbet till kl. 16.00 fast jag är klar för längesen

Likes

Comments

För 2 år sen hade jag gått ner 30 kg. Nu har jag gått upp nästan 20 av dom. Känner mig extremt deprimerad, känner mig tjock. Har legat och gråtit på kvällarna för det här. Det värsta är ju att jag fått ännu sämre självkänsla, vilket försämrar mina chanser att utvecklas i min sociala fobi. Med den har jag ju gjort stora framsteg senaste tiden men jag kommer aldrig komma dit jag vill om jag inte får bättre självkänsla och självförtroende, vilket jag inte kommer få om jag inte går ner i vikt igen.

Likes

Comments

Att läsa på jobbet när man inte har nåt att göra är rätt avkopplande. Läste ut 80 dagar gul igår och började på Katerina Janouchs Amandas bok. Läste 134 sidor i den så den är också snart utläst. Tog med fortsättningen Jonnas bok så jag har nåt att göra när första boken är utläst vilket den kommer bli idag :-)

Likes

Comments