Vi har träffat många helt underbara människor här i Australien, men den tightaste vänskapen är utan tvekan till King Living aka Klångan.

Klång är Australiens största säljare av exklusiva möbler, vilket man knappt kan tro. Våra arbetsuppgifter är oftast att slita sönder felfria möbler(ofta 10 000$+) och kasta dem i sopen. På headquarters blir man alltid överraskad när ens supervisor säger att man ska ta det så lugnt som möjligt, och att man får lägga sig och vila om man vill. Ibland får man vara med på riktiga photoshoots med modeller och allt, vilket är skoj. Annars är det mycket möbelflyttande eller packetering i showrooms. Spännande!

Vi tackar Klångan för integreringen i familjen, insikten om hur det ser ut bakom kulisserna och den glada plånboken!

Karaktäristisk Klångan quote:
Yeeee naaaah chuck it in the bin

Konstigaste arbetsuppgift:
Provsitta sofforna


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!

För att sparka av den nya serien inleder vi med ett inlägg från vårat äventyr i Blue Mountains.

Vi förstod tidigt in på resan att det är en dödssynd att vara i Sydney och banga Blue Mountains. En fin men tidig söndagsmorgon bestämde vi oss för att tiden var inne. Vi packade iordning ryggorna och gav oss ut. Efter den tre timmar långa tågresan (för bara 17 kr) var i framme vid Echo Point, dvs stället där man väljer åt vilket håll man ska gå vilse. Vi tänkte inte efter särskilt mycket utan började tåga.

Hiken var helt underbar. Galna views, choklad-upptankning och vattenfall! Dröm!

På tågresan hem var alla nöjda!

Likes

Comments

Tjaa!

Nu när vi har varit på samma ställe två månader har lusten att blogga försvunnit lite. Men nu är den tillbaka! Vi ska försöka att dela med oss om allt fint vi har haft för oss här i Sydney!

Nu kör vi igen!

”När kneget tar över” ft. Filip Borén
PS: Det ser inte alltid såhär skitigt ut.

Likes

Comments

Efter bussresan och några enstaka sömntimmar var vi och hängde på hostelet Wakeup, där resan började.
Mötet med Mark kom så småningom och han visade oss en fin och sunkig lägenhet vid Bondi Beach. Att kliva in genom dörren hade inte varit en fin syn för vanliga människor men Magnus och Wille såg direkt potentialen.

Efter 2 h var lägenheten vår...

Men vi kunde inte flytta in förrän nästa dag...

Vi var alltså hemlösa för natten, då dom hade sagt att vi skulle kunna flytta in omgående. Då det var sent när vi fick beskedet trodde vi det var gatan som var det enda alternativet, men änglarna Lovisa och Dessi lät oss dela en säng i deras hostelrum. Extatiska och hypeade gick killarna och skeda!

Likes

Comments

Tredje dagen i Byron Bay började lite stressigt. Efter lite beslutsångest om vad vi skulle göra med resan gick Filip och köpte en surfbräda och wettie. Detta lyfte humöret hos alla grabbar!
Dagen spenderade alla på olika sätt. Vi avslutade med nudlar och en underbar strandpromenad. Wille, Magnus och Mikkel nådde lighthouset, som är Australiens absolut östligaste punkt. Wille och Mikkel enades under sitt filmintresse och Magnus third-wheelade. Dagen avslutades med inget annat än nudlar och majs i magen.

Vi klarade oss till dag fyra. Då tog vi det stora beslutet att återvända till Sydney. Byron var inte helt upp till förväntan. För lite jobb, dålig lön och inget boende. Vi kommer givetvis återvända till detta paradis under vår trip längs östkusten. Mikkel blev besviken på beslutet men för alla andra medlemmar kändes det som om en sten lyftes från bröstet. Vi började njuta av Byron och även Mange gick och köpte en surfbräda. Tjejen i surfbutiken var från Göteborg och gav oss tips om någon sorts galen städ-frilans som man kan starta med om man vill ha deg.
På kvällen gick vi ut till stranden med Domino's och drack en och annan flaska rödving🍷 med en nyfunnen vän, Maggooooeee (heter hon inte).
Vi kan säga att kvällen var makalös.

Likes

Comments

Tjooo!

Nu är vi tillbaka på internet. Vi har haft några hektiska dagar men nu är vi tillbaka på banan.

Som sagt så åkte vi till Byron Bay för att settle down. Första dagen behövde alla lite tid att tänka för sig själva, då tankarna var överallt och vi inte visste vad som var upp och ner. Största delen av dagen spenderades på den väldigt långa stranden. 11 val-sightings gjorde Magnus belåten. Denna dagen var också starten på den kända(ökända?) nudeldieten.

Dag 2 i Byron inleddes med ett team meating då vi kom överens om att det inte kändes helt hundra att vara i Australiens östligaste punkt. Vi kom också överens om att vi var tvungna att ge det en seriös chans. Alla gav sig ut på jobb-hunt och tillsammans droppade vi cirka en halv miljon CV:n. Sen väntade lyxmåltiden: nudlar. Jordan gick under tiden till stan och nöp av en surfbräda, inga konstigheter. Boysen blev taggade och surfviben var på topp! Humöret boostades och eftermiddagen var underbar! Efter dagens tredje nudelkalas hade vi dance-off i hostelrummet. Kvällen avslutades med en midnattspromenad!

När restaurangen är stängd smyger man in CV:t under dörren, simple as

Likes

Comments

Nu sitter vi på bussen till Byron Bay och man kom nyss lite till insikt att vi är framme i Australien. Denna insikten resulterade i frågan "Vad fan sysslar vi med?" följt av hysteriskt skratt och en oslagbar känsla.

För övrigt har vi plockat in två nya grabbar i sekten: Jordan och Mikkel. Dessa pågar stöttar filosofin att alla livets beslut ska tas på 3 sekunder och passar därmed perfekt in i gruppen.

Alla våra nyfunna bästisar kom och vinkade av oss vid bussen och det var ett mycket sad moment med en och annan tår.

❤️511 FO LYF❤️

Likes

Comments

Tjatja!

Idag bär det av till Byron Bay! Klockan 7 pm ska vi kämpa oss igenom 12 h nattbuss, tagga... I Byron ska vi slänga CV:n på allt vi ser och försöka skaffa oss ett boende.

De sista dagarna i Sydney har vi ägnat åt att hänga med våra nyfunna vänner, promenera i staden, goondrickande och jakt på den billigaste maten. Mycket kul!

Dagens quote: "Mitt blod pumpar Dominos och Goon"

Likes

Comments

Konnichiwa!

Då var vi back in Sydney igen! Samma hostel, samma rum, inga konstigheter. Vi har dock fått nya roomies vid namn Amy och Leonora. Dessa två damer visade sig vara panda-worthy. Vad det innebär kommer vi gå in på i senare inlägg.

Bussen till Byron Bay är bokad och vi är mer taggade än någonsin. Pengarna börjar sina men vi blickar uppåt.

Annars har vi strosat runt i Sydney, varit på en sjuk karaokebar, upptäckt Goon(jättebilligt, äckligt vin) och bara haft det gott!
Vi har haft party i hostelrummet med gamla och nya roomies, mycket kul!

Ikväll ska vi leva life och gå till en reggaebar, men först ska vi ta lite ansvar och lappa ihop våra liv!

Baii:)

Likes

Comments

Suh!
I måndags gick vi på en buss som tog oss bortom all wi-fi och tid. Seven-mile beach var destinationen och det var det fetaste vi någonsin sett.
Rum 10-teamet briljerade verkligen på surfbrädorna, trots alla skador. 4 timmar surf om dagen tärde speciellt hårt på Wille: twistat knä, blind, sår överallt, stukad tå, med mera...

En dag på Surfcamp:
- Brekkies (breakfast) 07.00
- Wetties (wetsuit) 08.00
- Surf till 10.00
- Lunch
- Surf 13.00-15.00
- Dega
- Dinner 18.00
- Festa sönder 18.30-?

Overall får Surfcamp en klar 10/10

Planerna ändrades helt och nu ska vi till Byron Bay! Taggtaggtagg

Cyaa <3

Likes

Comments