TRADITONELLT

Mitt hjärta!
(Var schyssta nu, han ville inte ställa upp på denna bilden egentligen, och kransen gjordes utan ståltråd..)

Det svarta kolbiten ska föreställa nötkött, inte torkad svamp. Det var Max som ansvarade för vårt kött på grillen..

​Midsommarafton spenderades i gott sällskap ute på Hacksjön.
Eddie, en av Max barndomsvänner, har tydligen ett perfekt landställe för den typen av högtidsfiranden.
Jag och Max packade och förberedde allt för att katterna skulle klara sig själva ett dygn och åkte mot Gnesta vid 13 tiden igår, det är en bit att åka men det var utan tvekan värt det!
Väl framme blev vi upphämtade på stationen av ett härligt gäng och åkte vidare för att handla till midsommarmiddagen. En halvtimme senare var vi framme på vår destination.

Att göra iordning middag för tio personer går inte på ett smack så vi delade upp oss i "lag" och förberedde allting. Jag och Max blev potatisansvariga då jag lite tidigare råkade tala om min kärlek till potatis. Men det var rätt mysigt att sitta där ute i fria luften och traditionellt rensa färskpotatisen. Utöver det ser ni vad min tallrik innehöll - massvis med grillade grönsaker och bröd, lite bea och den brända köttbiten kan vi låstas inte existerar..
Och sedan var det dags för femkamp! Denna gången vann mitt lag, ödmjukt sagt (vi slaktade de andra i varje gren).

Efter många lekar och några snapsvisor samt Tequila shots var alla rätt trötta så för att pigga till stämningen gick vi ned till sjön för att ta ett dopp. Dessvärre var det kolsvart ute och det började regna så endast två krigare gav sig ut i vattnet, men pigga blev alla ändå!
Det vart en så otroligt lyckad kväll! Längesen jag hade så kul på midsommar.

Eftersom vi inte hittade någon kattvakt behövde jag och Max sticka hem redan vid 12 idag, men vi hann med en god frukost och berättelser från gårdagskvällen. Tycker alltid att det är så mysigt att äta frukost när alla är lite mosiga.
Jag som sällan blir full och i princip aldrig bakis har varit på toppenhumör hela dagen, men min käre pojkvän (som är tvärtemot) har inte velat umgås särkilt mycket..
Nu ska försöka väcka honom och föreslå läsk och chips, tror ni han kommer älska mig för det?

Gillar

Kommentarer